Informizely customer feedback surveys

Bilagsvedhæftning ved bankafstemning.

+3
Hej. Når man henter bankposteringer ind i e-conomic via "Bankafstemning", og man så vælger "Overfør", hvor man skal taste "konto/kunde/leverandør" ind for hver postering, så ville det være super smart, hvis man kunne få adgang til "ubehandlede bilag" derfra, så man kunne vedhæfte sine indscannede bilag der.
lukket
i Forslag » Andet af (2.4k points)

1 Svar

 
Bedste svar
Hej HTB,

Mange tak for dit forslag.

Som udgangspunkt, så er muligheden der ikke, da håndtering af bilag primært er et værktøj man bruger i forbindelse med leverandørstyring, og ikke på banksiden, hvor betalingerne indgår. Det har derfor nærmere et valg om ikke at give for mange muligheder/oplysninger, og dermed gøre det uoverskueligt.

Jeg kan dog godt se at det kunne have stor relevans, hvis man gør brug af finansbilag, og derfor vedhæfter bilaget til betalingen fra banken, i stedet for til leverandørfakturaen.

I denne uge har vi lige afsluttet det vi kalder "Week of WOW", hvor der til brugernes glæde, er blevet udviklet og gennemført flere forbedringsforslag i systemet. Dette er et koncept der fremover kommer til at sikre mange brugerønskede forbedringer hvert kvartal.

Jeg mener derfor at dit forslag vil kan være et potentiale frem til næste "Week of WOW", hvor vi vil tage de mest relevante og ønskede forbedringer med videre til udviklerne. Dermed får andre brugere på vores forum også mulighed for at støtte forslaget, og det vil dermed også blive prioriteret endnu højere, blandt de mange gode ønsker til forbedringer vi får.

Igen, tak for forslaget også håber jeg du får en god weekend. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
valgt som bedste svar af
Ja, når det er bonøer osv., så vedhæfter jeg dem til bankbetalingen, da der jo ikke er nogen leverandørfaktura, og der ville det være smart :-)