Informizely customer feedback surveys

underbilag til fakturering

0
Det vil være rart at man kunne vedhæfte filer fra inbox til udgående faktureringer. Jeg har meget dokumentation som kommer løbene på visse af mine kunder fra flere forskellige leverandører. så hvis det kunne blive samlet i inbox, og man let kunne vedhæfte det ville det være rigtig rart.
i Forslag » Andet af (430 points)

1 Svar

Hej Mie,

Mange tak for dit forslag.

Så hvis jeg forstår det rigtigt, så er det en inbox til dine salgsfakturaer.

Som det ser ud nu, så er det kun muligt at tilføje bilag til udgående fakturaer ved at tilføje dem direkte fra egen computer, og dermed ikke fra systemet, som man kan med andre udgiftsbilag.

Jeg ved at det har været ønsket før, men har ikke været et af de væsentligste forslag og er derfor blevet nedprioriteret ift. andre forslag til forbedringer.

I denne uge har vi lige afsluttet det vi kalder "Week of WOW", hvor der til brugernes glæde, er blevet udviklet og gennemført flere forbedringsforslag i systemet. Der var ønsket omkring at tilføje bilag fra ubehandlet til salgsfakturaer ikke på de top prioriteret forslag, desværre. "Week of WOW" og dog et koncept der fremover kommer til at køre fast, for at sikre mange brugerønskede forbedringer hvert kvartal.

Derfor håber jeg at vi kan få større opbakning til idéen frem til næste "Week of WOW", hvor vi forhåbentligt kan få det med videre til udviklerne. Brugere på vores forum får derfor også mulighed for at støtte forslaget nu, ved at upvote det, og det vil dermed også kunne blive prioriteret endnu højere til næste gang.

Igen, tak for forslaget også håber jeg du får en god weekend. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)