Manuel betalingspostering i betalingssystemet

+2
Hej

Jeg kunne godt tænke mig at man kan oprette en "manuel" postering i betalingssystemet - for den eneste måde jeg kan få en faktura igennem som er bogført uden at den er betalt er at tage en kopi af postering - lave filen til banken også slette posteringen igen og kun bogføre betalingen - men igen det er tidskrævende osv.

Derudover - kan man så ikke tage udgangspunkt i kreditorkartotekket i stedet for de enkelte posteringer - for man kan nemt overse en skyldig kreditor fordi. Fejlen opdages selvfølgelig - men gerne efter forfaldsdato.

Mvh. Lene
i Forslag » Andet af (640 points)

1 Svar

Hej Lene.

Tak fordi du skriver ind.

I forhold til dit ønske så kan jeg godt se hvad du mener. Hvis man allerede har bogført en faktura og har glemt at fået betalings type med, så kan jeg godt se meningen i at man hurtigt selv kan tilføje en betaling, som kan eksporteres til banken efterfølgende.

I forhold til at tage udgangspunkt i kreditorkartoteket. Hvad har du så i tankerne her? Skulle systemet kunne gå ind og se hver en af dine posteringer på en kreditor i gennem, og se dem som mangler betaling, frem for at tage udgangspunkt i hvad du skriver på den enkelte postering, med betalings type?

Lad mig lige høre fra dig så jeg er sikker på jeg forstår hvad du mener.

Hav en god dag.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Tusind tak for dit svar :-)

Når jeg tænker Kreditorkartotek så er det fordi der kan stå en skyldig kreditor netop fordi man har glemt betalingstypen - så hvis systemet ligesom fortalte at der er en skyldig post uden betalingstype så ville man fange den hurtigere.

Derudover så synes jeg blot at det er et tungt betalingssystem - hvis man har fast et konto nr. stående på leverandørkortet - så man altid vil betale med bankoverførsel - men fordi man modtager faktura som EAN så står der FIK-kode - kreditnotaer har ingen FIK-kode så der tager den bankkonto nr. men man kan ikke begge dele - så derfor ønsker jeg at systemet bliver lettere at bruge.

Håber det gav lidt mere mening.

Mvh. Lene
Hej Lene.

Det synes jeg faktisk lyder som en spænende idé. Dvs. at man faktisk skulle kunne trække betalinger ud fra kreditorkartoteket for de fakturaer som ikke er betalt og overføre dem til betaling.

Jeg vil da meget gerne se om det ikke er en idé vi skal have med op til udviklingen. Det virker til måske at være en lidt stor idé i forhold til vores nye "Sprint of wow". Bare lige for at give en forklaring på hvad det er, så er vi begyndt et nyt tiltag hvor vi hvert kvartal forsøger at samle til bunke med de idéer som vi høre oftest via supporten, og her på forum. Jeg mindes ikke at have haft denne idé i gennem før, men lad os da se hvor mange andre brugere som er enig med denne idé. Så kan det være en kandidat til næste gang.

Lad os se på det der og så må du have en god weekend.