forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Projekt som sorterings valg i Saldobalance

0

Vi er en organisation, med afdeling i København, Esbjerg, Aalborg, Viborg. I disse huse er der projekter, og flere forskellige. Vi skal have enkelte regnskab for projekterne når vi skal have dem godkendt af donorer, eller kommune, staten. Derfor har jeg brug for at kunne sorter i projekterne i Regnskabet, ellers kan jeg ikke se idéen i at have dem som et valg i e-Economics.

Det er fint at vi kommer med vores idéer, men synes ikke der kommer noget respons tilbage.

Disse behov, er ikke særlig specielle, og findes i mange andre systemer.

 

Mvh. Alexandres/ Mobil 23203233

 

 

 

spurgt 16 Maj, 2019 i Forslag » Projektstyring af Alexandres (330 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Jeg forstår godt, hvad du gerne vil, men jeg er lidt interesseret i, hvordan det hele fungerer hos jer. Når i bruger projekter, så har i projektkortet, hvor der er information om dækningsbidrag mm. Hvad er det saldobalancen har, som er relevant for de parter i skal have godkendelse af? 

Grunden til jeg spørger om dette er blandt andet, at man i mange tilfælde kan komme langt med projektkortet og hvis det ikke er løsningen, så er der oftes en ide i, at overveje om dimension (afdelinger) er et bedre værktøj. Med det modul kan man nemlig lave 'forskellige' regnskaber og efterfølgende danne saldobalancer på baggrund af den enkelte afdeling. 

Jeg ser frem til at høre fra dig smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 27 Maj, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (87,890 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”