forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bogføringshjælp i kladde - Opslag via leverandørpostering

0
Når man arbejder i kassekladden og slår op i leverandørkartoteket, kan man ad den vej gå ned på posteringerne, hvilket kan være en hjælp, hvis man lige er tvivl om, hvordan bogføringen tidligere har været.

Men ad den vej kan man ikke slå transaktionen op, men skal ud af kladden og over på leverandøren for at slå transaktionen op der.

Det ville være en supergod hjælp til bogføringen.
spurgt 16 Maj, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af bobo (180 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Jeg forstår godt den første del, hvor du i kassekladden via leverandøren kan finde leverandørkontokortet og se, hvad der ellers ligger her. Som jeg forstår dig, så vil du gerne kunne se, hvordan bilagene herinde er bogført - er det rigtigt forstået? 

Lidt ligesom man kan, hvis man går ind via regnskab -> søgning og lister -> leverandører -> 'vis posteringer på konto' eller via regnskab -> søgning og lister -> posteringer (find bilag). 

Jeg er ikke helt sikker på om jeg har forstået dig 100%, så du må meget lige byde med de mangler, der kunne være i forståelsen.
Jeg ser frem til at høre fra dig smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 27 Maj, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (87,890 points)
Hej Jesper,

Det er korrekt forstået, som du anfører.

Det det drejer sig om er at kunne finde hjælpen fra tidligere bogføring via leverandørkontokortets posteringer fra kladden på en måde, hvor man ikke skal forlade bogførings kladden.

Det gør bogførings delen mere brugervenlig.
besvaret 27 Maj, 2019 Forslag af bobo (180 points)
For nuværende har du 2 muligheder:

Hvis det er den samme postering hver gang, kan du gemme en opsætning på leverandørens stamkort, eller, hvis flere konti er i spil, kan  du gemme en flerbenet postering med leverandørens navn.

Hej igen, 

Jeg er enig i beskrivelsen Erik kommer med her. Jeg håber det kan hjælpe dig. 

Som det er lige nu vil dit forslag ikke være et af dem, der ligger først for. Vi har for nylig gennemført en hel del forbedringer. Det er en ny ide til, hvordan vi laver forbedringer for jer brugere og det kommer vi til at gøre igen. Med al sansynlighed til september. Til den til går vi alle de mest efterspurgte forslag gennem og undersøger, hvor meget vi kan nå at implementere. 

Hvis dit forslag til den tid er mere efterspurgt, så kan det være det kommer højere op, men som det er lige, så vil jeg være ærlig omkring, at vi kommer til at se i anden retning. 

Rigtig god dag smiley

overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”