forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hastighed, upload

+1
Hej e-conomic,

Det bliver et større og større problem at systemet er for langsomt. Hvad gør I for at afhjælpe det problem? Nogle af virksomhederne der benytter jer er store og det kan ikke passe at vi altid bare for at vide i supporten, at vi har for mange posteringer åbne, der er for mange betalinger på listen osv. Nogle af virksomhederne er altså af en vis størrelse og I kan ikke være bekendt at bede os om at læse ud og ind fordi i ikke kan håndtere store mængder. Så må I melde ud at I ikke kan håndtere mere end X antal posteringer ad gangen og så kan virksomheder der f.eks har flere hundrede bankbetalinger om ugen, vælge systemet fra. . Det er for utilfredsstillende at arbejde i slowmotion i 2019 og være hindret af at systemer ikke kan følge med.

Anja
spurgt 15 Maj i Spørgsmål » e-conomic generelt af Anja Hartmann (240 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

i gang× 2
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”