forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

ERROR fejlmeddelelsen

0
Det er ofte at vi får vist ERROR billedet midt på e-conomic siden efterhånden. Hvad sker der med det, hvorfor sker det så ofte nu? Det sker både når man er i gang med at bogføre, når man logger ind, ja alle vegne og lidt for ofte e-conomic.

 

Anja
spurgt 15 Maj i Spørgsmål » e-conomic generelt af Anja Hartmann (230 points)

1 Svar

Hej Anja,

Det skal du selvfølgelig ikke opleve. Når du får en error, hvad står der så præcis i beskeden? Vi har nemlig lidt forskellige error-beskeder og de kan betyde forskellige ting. 

Ud over det, så er det super fedt du nævner det her med at bogføre i kladden. Hvis du i den næste periode vil lægge ekstra meget mærke til, hvad du præcis klikker på, så kan det hjælpe meget. På den måde kan vi dykke ned præcis der, hvor fejlen opstår. 

Jeg ser frem til at høre fra dig smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 27 Maj Spørgsmål af Jesper Mieritz (86,490 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”