forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Administrationsgebyr

0
Hej med jer.

Vi ønsker at pålægge alle vores faktura et administrationsgebyr og vil derfor høre om muligheden for at man kan sætte en fast varelinje med et fast beløb på alle faktura, således at man er fri for at oprette det hver gang?

Det kunne også være relevant for folk der pålægger miljøbidrag og lign.
spurgt 15 Maj i Forslag » e-conomic generelt af JACBO (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum - Tusind tak for din tålmodighed.

I forhold til dit forslag, så giver det meget god mening. Dvs. du ønsker et felt hvori man kan pålægge et fast administrations gebyr, som er et fast beløb på alle din fakturaer som du sender afsted.

Hvordan tænker du det skulle foregå, skulle vi bare have muligheden for at oprette et felt der hedder fast linje pr. faktura, og hvor i programmet ville du ønske at man skulle kunne gøre dette? Eller skulle det f.eks. være en ekstra knap hvori man kunne bede den påføre dette efter ønske?

Lad mig høre fra dig, jeg vil bare gerne have en indsigt i dine tanker.

Hav en rigtigt god uge! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 27 Maj Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
Det kunne være fint, hvis man et sted fastsatte navn på linje samt beløb og så kunne vælge om det skulle på alle faktura.

Herudover kunne man også lave en funktion, så når man opretter en faktura kan vælge at det skal på (hvis det altså ikke er valgt som standard)

Håber at det giver mening :)
Det giver rigtigt god mening.

Jeg tænker at jeg vil se hvor mange andre brugere som er enig med indlægget. Så kan det være vi skal have den med til vores udviklermøde, og se om det er noget der skal prioriteres.

Jeg vil lade indlægget ligge i 14 dage, så ser vi hvad vores andre brugere synes.

Hav en god dag.
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”