forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overførsel af forfalden saldo

0
Jeg tænker der mangler en vital funktion i E-conomic, som kan automatisere følgende, som jeg ikke tænker jeg er den eneste der savner engang imellem:

1. En kunder har fået en faktura på eksempelvis 1234,50

2. Kunden er ikke så god til tal, eller tænker at beløbet på fakturaen kun er vejledende, og indbetaler af uransagelige årsager kun 1234 kr. Dvs at der i systemet stadig er en forfalden saldo på 50 øre.

Hvis man har mange af sådanne kunder, bliver udgiften til nulstilling af forfaldne saldi, og de øreafrundinger man foretager, tilsammen til en højere udgift for virksomheden end man lige regner med.

Derfor savner jeg en funktion, hvor man kan "vinge af" at en forfalden saldo på en kunde automatisk medtages på den næste faktura når denne laves. Således slipper man for hele tiden at skulle nulstille og øreafrunde.

Man sender jo ikke nødvendigvis et kontoudtog til kunden med en forfalden saldo på 8 øre, og forventer at kunden udligner saldoen. :-)
spurgt 6 dage siden i Forslag » e-conomic generelt af Chresten A. Nielsen (130 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

i gang× 7
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”