forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overførsel af forfalden saldo

0
Jeg tænker der mangler en vital funktion i E-conomic, som kan automatisere følgende, som jeg ikke tænker jeg er den eneste der savner engang imellem:

1. En kunder har fået en faktura på eksempelvis 1234,50

2. Kunden er ikke så god til tal, eller tænker at beløbet på fakturaen kun er vejledende, og indbetaler af uransagelige årsager kun 1234 kr. Dvs at der i systemet stadig er en forfalden saldo på 50 øre.

Hvis man har mange af sådanne kunder, bliver udgiften til nulstilling af forfaldne saldi, og de øreafrundinger man foretager, tilsammen til en højere udgift for virksomheden end man lige regner med.

Derfor savner jeg en funktion, hvor man kan "vinge af" at en forfalden saldo på en kunde automatisk medtages på den næste faktura når denne laves. Således slipper man for hele tiden at skulle nulstille og øreafrunde.

Man sender jo ikke nødvendigvis et kontoudtog til kunden med en forfalden saldo på 8 øre, og forventer at kunden udligner saldoen. :-)
spurgt 14 Maj i Forslag » e-conomic generelt af Chresten A. Nielsen (130 points)

1 Svar

Hej Chresten.

Tak for dit indlæg.

I forhold til dit forslag, så vil jeg meget gerne høre hvordan du tænker at dette skal fungere?

Som regel når man har disse funktioner, så plejer man om ikke andet at enten at kreditere de sidste øre, sende et kontoudtog eller også bogføre man det ned på en ørediff konto. Hvis din kunde alligevel ikke betaler de 50 øre i første omgang, så kan jeg ikke se hvorfor de skulle gøre det næste gang. En faktura har nuvel aldrig en vejledene pris, så kunden betaler jo principielt et forkert beløb.

Jeg tænker at hvis man skal have dette beløb med på den næste faktura, så skal man nuvel også kreditere beløbet fra den tidligere faktura for at det stemmer i regnskabet.

Så om det er en "Vital" funktion ved jeg nu ikke, da man nuvel har en masse work-arounds man kan anvende. Når det så er sagt, så vil jeg da meget gerne se om der er andre brugere som også mener at dette er en god idé.

Indlægget får lov at lægge i 14 dage, så må vi se om vi skal prioritere dette frem for mange af de andre gode forslag som kommer ind.

Hav en god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 24 Maj Forslag af Charles Jensen (13,780 points)

Hej Chresten.

Så er jeg tilbage igen. Indlægget har nu fået lov at ligge i en del dage.

Som der ser ud kan jeg ikke se at der er flere brugere der har været inde og være med til at bakke indlægget op. Det er svært for mig at se at vi skal favorisere denne idé frem for de andre idéer som vi allerede overvejer.

Du kan finde vores overvejede indlæg her.

Jeg håber du vil tage et kig derinde, og også være med til at stemme på de idéer som du synes giver mening, samt skrive flere idéer herinde. Jeg ville gerne at vi kunne udvikle alle idéer, men der selvfølgeligt ressourcer som vi må prioritere, og derfor bliver dette ikke implementeret denne gang.

Hav en god weekend.

i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”