forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for kampagner i webshop

0
Vi kunne utrolig godt tænke os at der kom en mulighed i webshop delen, om at kunne lave kampagner på en eller flere varekategorier. Sådan at man kan køre en kampagne med 10% på en hel vare kategori.

Vi har hørt om rabatkoderne i webshop+, men det er ikke den løsning vi leder efter.

Vi undre os over at denne funktion endnu ikke er en mulighed i webshop delen hos jer. Så nu håber vi med dette forslag at i tager det til overvejelse og får det oprettet. Om det så kun bliver i webshop+ eller en funktion man skal tilkøbe så er vi meget interesserede i at dette forslag bliver en realitet.
spurgt 10 Maj, 2019 i Forslag » Andet af RSS (220 points)

1 Svar

Hej RSS.

Mange tak for dit indlæg.

I forhold til dit ønske, hvad er det så der gør at rabatkoderne ikke er nok? Man har muligheden for at lave specifikke procent rabatter på en hel varekategori her.

Er det for at undgå selve rabatkoden?

Alternativet lige nu ville være, at man gik ind i selve e-conomic og eksporterede de vare man havde i varekategorien. Så kunne man i excel fratrække 10% af prisen og importere det igen, så ville webshoppen også trække dette.

Jeg kan dog godt se hvad du ønsker her. Så lad os se hvor stort behovet er for denne funktionalitet. Jeg lader indlægget være i 14 dage og så ser vi om andre brugere også ønsker denne mulighed.

Hav en god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 24 Maj, 2019 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”