Mulighed for kampagner i webshop

0
Vi kunne utrolig godt tænke os at der kom en mulighed i webshop delen, om at kunne lave kampagner på en eller flere varekategorier. Sådan at man kan køre en kampagne med 10% på en hel vare kategori.

Vi har hørt om rabatkoderne i webshop+, men det er ikke den løsning vi leder efter.

Vi undre os over at denne funktion endnu ikke er en mulighed i webshop delen hos jer. Så nu håber vi med dette forslag at i tager det til overvejelse og får det oprettet. Om det så kun bliver i webshop+ eller en funktion man skal tilkøbe så er vi meget interesserede i at dette forslag bliver en realitet.
i Forslag » Andet af (220 points)

1 Svar

Hej RSS.

Mange tak for dit indlæg.

I forhold til dit ønske, hvad er det så der gør at rabatkoderne ikke er nok? Man har muligheden for at lave specifikke procent rabatter på en hel varekategori her.

Er det for at undgå selve rabatkoden?

Alternativet lige nu ville være, at man gik ind i selve e-conomic og eksporterede de vare man havde i varekategorien. Så kunne man i excel fratrække 10% af prisen og importere det igen, så ville webshoppen også trække dette.

Jeg kan dog godt se hvad du ønsker her. Så lad os se hvor stort behovet er for denne funktionalitet. Jeg lader indlægget være i 14 dage og så ser vi om andre brugere også ønsker denne mulighed.

Hav en god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)