Samme kunde flere EAN numre

+4
Hej,

Jeg savner samme mulighed som Sille. Det kunne også være rart hvis man kunne tilknytte bestemte EAN numre til bestemte kontaktpersoner.

Med venlig hilsen

Charlotte
relateret til et svar til: Samme kunde, Flere EAN numre.
i Forslag » Andet af (160 points)

1 Svar

Hej Charlotte.

Mange tak fordi du skriver ind. Jeg kan se at sidst dette forslag blev lagt ind, blev det afvist.

Jeg tænker dog at det kunne give god mening at vi fik implementeret muligheden for at have flere EAN numre på en kunde alt efter deres kontaktperson.

Lige nu er vi i gang med at lave funktionaliteten så man kan have flere mails på den samme kunde, alt efter hvilken type dokument de skal sende. Vi kan også allerede angive flere mails pr. kunde via kontaktpersoner. EAN nummeret ser jeg lidt lige som postkasse eller e-mail. Så jeg ser ikke hvorfor vi ikke også skulle gøre dette muligt.

Jeg tænker derfor at jeg smider idéen i vores idé bank. Hvis muligheden kommer, så ville vi kunne tage dette med i vores næste udvikler sprint, da det ikke lyder som et større. Jeg vil dog lige undersøge hvad kravet er for at få dette udviklet, og om vi i så fald ikke kan få det lavet.

Jeg tager forslaget med til vores næste udviklermøde, og så ser vi på det.

Hav en fantastisk dag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)