Skabeloner til bogføring af importerede kassekladder

0
Jeg har flere forskellige kassekladder til importering af forskellige data fra en webshop. Når kladden er importeret vælger e-conomic automatisk den sidst anvendte skabelon og ikke den skabelon jeg skal bruge til den aktuelle import. Det er ikke hensigtsmæssigt. Bedre vil være hvis e-conomic vælger iskabelonen, der sidst blev anvendt til den konkrete kladde.

Efter forsøg med forskellige skabeloner har jeg efterhånden en del, som aldrig skal bruges. Det er uheldigt og giver nemt et rodet overblik, at  disse skabeloner ikke kan slettes.
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

God dag og tak for dit indlæg.

Lad os se på de 2 dele af dit forslag. I forhold til at hver en kassekladde gemmer hvilket skabelon der sidst er anvendt, så kunne det godt være en idé. Det er ikke noget jeg har hørt nogen af vores andre brugere ønsker som en nødvendighed. Jeg ville dog gerne se at der er flere brugere der ønsker dette, inden at vi går videre med denne idé.

I forhold til muligheden for at slette skabeloner, så er det faktisk noget vi ser på lige nu i forhold til vores "Sprint of WOW" hvori vi forsøger at udvikle flere af de idéer vi har hørt flere gange via forum og vores support. Dvs. alle de implementering som ikke er for store, men som der ser ud til at være et stort behov for. Det kan være jeg kan bringe dig gode nyheder på den inden længe, da vi afslutter vores første sprint her i næste uge.

Jeg vil ihvertfald vende tilbage med den så vidt det skulle blive rullet ud. Så vil jeg også lige afvente og se hvor mange flere brugere der ønsker at den gemmer den sidst anvendte skabelon pr. kassekladde.

Hav en rigtigt god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)

Hej igen.

Jeg skriver for at informere dig omkring at du nu kan slette dine importskabeloner.

Næste gang du skal foretage dig en import, så kan du når du åbner importvinduet op, slette de skabeloner du ikke længere anvender. Det håber jeg du vil tage brug af.

I forhold til den anden idé, så er de selvfølgeligt stadig et request. Ikke noget jeg har hørt tit, og jeg tænker også det er en ret specifik situation. Jeg ser heller ikke at der ser ud til at være andre brugere med det samme ønske. For nu vil jeg sige at idéen nok ikke implementeres. Det er ikke fordi idéen ikke giver mening, men vi har en del andre forslag som vi på nuværende tidspunkt overvejer som flere brugere ønsker.

Du kan finde disse forslag her.

Tak fordi du skriver ind og hav en god weekend.