Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Påmindelser fra noter vist på forsiden.

+1
Hej,

Under "Mine indstillinger" kan man oprette en note til en virksomhed. Og man kan sætte en opfølgningsdato på.

Det ville være super om noter, der skulle opfølges fremgik på en liste på forsiden. Eller som en dropdown-menu i toppen, med et lille mærkat om hvor mange påmindelser der skal følges op på.

Mvh Dennis
i Forslag » Andet af (240 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

God dag Dennis.

Tak fordi du skriver ind til os her på forum.

I forhold til noter så er det generelt noget jeg synes vi kunne give noget mere kærlighed.

Generelt er vores noter ikke noget der bliver fremvist nogen steder i programmet. Hvorhenne på hjem siden tænker du at det skulle forekomme henne?

Lad mig høre fra dig og hav en god dag!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Dennis.

Da jeg ikke har hørt fra dig, og jeg ikke ser at vores andre brugere har ladet deres stemme blive hørt på dit indlæg, vil jeg lukke ned for det for nu. Hvis vi ser at flere brugere ønsker idéen lavet, så kan det blive taget til overvejelse.

Hav en god weekend.