forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Automatisk nummerering af varer i 'Salgs app'

0
Jeg synes det er en fejl, at når der oprettes nye varer i jeres 'salgs app', så fremkommer der ikke automatisk det varenummer jeg er nået til (ligesom i web version). Er nærmest umuligt at huske hvortil jeg er kommet fra gang til gang (jeg bruger udelukkende jeres app til at oprette varer).

Alternativt kunne i hjælpe os brugere ved at ændre sorteringsmulighed i vareroversigten i app´en, at der kan sorteres på varenummer. Så kan man se hvilket varenummer man er nået frem til.
spurgt 6 Maj, 2019 i Forslag » Teknik og drift af LouLou (140 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg

Jeg kan godt se, at det kunne være smart med automatisk varenummer i appen også, og jeg vil prøve at vende det med vores udviklingsteam.

Indtil videre vil jeg lige lade dit indlæg stå her i ca. 14 dage, for at se om det kunne være et ønske fra andre kunder også

Rigtig god dag til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 7 Maj, 2019 Forslag af Susan Jensen (25,980 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”