Informizely customer feedback surveys

Indkøbspris på varekartotek

0
Hej

Vi mangler meget at kunne gemme vores leverandørs kostpris så vi har den når vi skal lave bestillinger.

Det skal laves præcist ligesom med leverandørens varenumre. Smartest ville være hvis de to kunne hænge sammen. På den måde behøver I heller ikke at lave en ekstra menu/funktion, men blot et ekstra felt.

Jeg kan se på forummet, at der de sidste år er mange der har efterspurgt det samme, så jeg håber I vil gen-overveje!

Hilsen Morten
i Forslag » Andet af (220 points)

2 Svar

Hej Morten.

 

Tak for dit indlæg.

 

Det er korrekt et forslag vi er bekendte med, og også en idé som jeg kan se at vores lagerbrugere ville kunne få god brug af. Jeg vil dog gerne lige høre, hvorfor ofte oplever du at du køber den samme vare fra flere leverandører?

Man har jo muligheden for at angive en "Vejledene kostpris". Jeg tænker om ikke andet at det kunne give mening at man angiver sin leverandørs kostpris her da det ville være denne pris den i så fald forslog. Eller misforstår jeg fuldstændig idéen?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

 

Tak for dit svar.

Det er sjældent at vi køber samme vare fra 2 forskellige leverandører.

MEN vi bruger den vejledende kostpris til at estimere den reelle kostpris for os inden varen er ankommet på vores lager.

Vi køber alle varer i Østen i USD. Når vi køber en vare udregner vi en vejl. kostpris ved at lave en estimeret USD kurs, en estimeret fragtpris fra Østen og et pålæg af import tolden. Den vejl. kostpris bliver derfor anderledes end vores kostpris i USD til leverandøren, og den kan svinge fra gang til gang afhængig af dollar kurs og fragtrater.

Som det er nu er vi nødt til at have et system ved siden af i excel for at kunne holde styr på hvad vores kostpris til leverandøren er. Alternativet er at vi hver gang skal lede tidligere bestillinger igennem i arkivet.

Det vil være en stor hjælp med dette ekstra felt

Hilsen Morten
Forslag af (220 points)

Hej Morten, 

Jeg kan sagtens se, at der er udfordringer i forhold til at lave bestillinger i anden valuta, da kostprisen fanger prisen i DKK og det derfor ikke er retvisende i selve bestillingen. 

Jeg vil dog lige være helt sikker på, at jeg har forstået dig rigtigt her. 

Du har en vare, som koster 670 dkk. I har tastet dette på den vejlende kostpris, men hos leverandøreren svarer dette til 100 usd. Som jeg forstår det ønsker i at kunne taste kostprisen i usd og så skal systemet ud fra en fast valutakurs, eller dagskursen selv omregne til dkk, så det danske beløb kan bogføres ind i regnskabet. I stedet for at bruge en pris i dkk, som i så skal regne om til usd, hver gang i bestiller. 

Er det rigtigt forstået? smiley