forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Leveringsdato reminder

+1
Det kunne være fedt med muligheden, for at få en reminder/popup på ordre med leveringsdato ved login. Så man kan se hvilke ordre der skal sendes, så man ikke glemmer/overser dem.
spurgt 2 Maj i Forslag » e-conomic generelt af mgerhardt (130 points)

2 Svar

Ja, og hvis man så kan sætte antal dage på reminderen ligesom alarmfunktionen på mobiltelefoner - eksempelvis: "Remind me 3 days before"
besvaret 21 Maj Forslag af emi (250 points)

Hej og mange tak for dit forslag,

Jeg kan godt se, hvad du gerne vil her. Vi kommer til i løbet af det næste år at arbejde med notifikationer inde i programmet. Hvordan det hele udformer sig er ikke bestemt endnu, men det er et punkt, hvor dit forslag ville give god mening. Derfor vil jeg tage det med som noget vi kan overveje til den til. 

Dermed ikke sagt, at vi har lagt os fast på, hvad vi gør endnu, men dit forslag vil helt sikkert være relevant at overveje til den tid.

God dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 21 Maj Forslag af Jesper Mieritz (85,250 points)
overvejes× 116
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”