e-mail levering af dokumenter fra e-conomic

0

Da det ofte er sådan at tilbud og ordrebekræftelser skal sendes til kontaktperson f.eks. indkøber og faktura skal sendes til bogholderi, synes jeg at dette gøres til et automatisk valg. F.eks. ved at man på kontaktpersonen vælger hvilke dokumenter der skal sendes til kontaktperson, mens den email-adresse på kunden der hedder Faktura-e-mail altid bruges til at sende faktura til, med mindre man har sat hak i feltet: Send altid til kundens e-mailadresse. 

i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej og tak for din ide,

Jeg kan sagtens forstå, hvad du gerne vil her og hele opsætningen af, hvordan man bestemmer, hvilke mails, der skal sende hvorhen, er noget vi har snakket om herinde af et par omgange. Derfor er det en ide vi i fremtiden gerne vil kigge på, men jeg vil også være ærlig omkring, at det i denne omgang ikke er noget vi har lagt i vores planer. 

Du skal derfor vide, at vi er opmærksomme på, at det er en efterspurgt mulighed og der er noget vi gerne vil genbesøge i fremtiden, men ikke lige nu. Du skal dog have tak for at dele det med os. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.8k points)