forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Rettigheder til brugere

0
Det kunne være fantastisk, at når man har en virksomhed med mange brugere, at man kunne "afgrænse" hvilke rapporter de skal have adgang til.

Når man sætter X i rapporter, så har de adgang til ALT i rapport modulet, men ofte skal de IKKE se regnskabet, men blot omsætningstal for kunder eller tjekke, hvor meget der er købt hos en bestemt leverandør.

Fedt hvis der efter at man har sat X i rapporter, at der kommer op om de må se:

Regnskab

Kunder

Leverandører

Moms

Lager

På denne måde risikere vi ikke, at nogen ser noget i evt. balancen som de måske helt er berettiget til.

Håber i vil overveje det -:)
spurgt 1 Maj i Forslag » e-conomic generelt af Ulla Nielsen (160 points)

1 Svar

Hej Ulla

Der findes allerede en måde at begrænse yderligere adgang for brugere. For eksempel at en bruger har adgang til Rapportfanen men kun adgang til nogle af rapporterne herunder. 

Jeg sender et link her, som forklarer lidt mere om begrænset brugeradgang.

http://wiki2.e-conomic.dk/indstillinger/abonnement-brugere-begraenset-adgang

Rigtig god weekend til dig


Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 3 Maj Forslag af Susan Jensen (15,860 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”