Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leverandøropsætning skal styre momskode

+1
Jeg vil gerne foreslå at opsætning af leverandøren styrer, hvilken momskode en postering bogføres med, så det ikke er nødvendigt at anføre momskode på finanskonti.

Ved handel med både danske og udenlandske leverandører, som leverer indenfor samme varegruppe, ønsker vi at det er leverandørens opsætning, der styrer momskoden. Dette for at begrænse antallet af finanskonti og minimere fejl i momsbogføringen. Momsafstemningen skal naturligvis kunne tage højde for det.

Hvis en finanskonto alligevel er oprettet med momskode, skal leverandørens opsætning kunne overstyre denne.

Eksempel:

Vi køber fra dansk leverandør en haveplante (kto. 1130)
Vi køber fra udenlandsk leverandør den samme haveplante (kto. 1130)

Leverandørerne er oprettet med momszone i hhv. indland og EU.
Begge køb bogføres på konto 1130, men momskode bestemmes ud fra leverandørens momszone.
i Forslag » Andet af (210 points)

2 Svar

Hej

Vores lagerløsning itn|wms indeholder en omfattende bestillingsfunktion med opsætning af leverandører.

Her vælger man hvilken momszone den enkelt leverandør er i og dermed får man jo momsafregningen.

Hvis du vil prøve eller have mere information så kontakt os på mail salg@itnvision.dk eller ring 7025 7600

Ser frem til at høre fra dig.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)

Hej og tak for dit forslag, 

I første omgang vil jeg lade dit indlæg ligge herinde i et stykke tid, så vi kan se, hvor mange andre brugere, der også ønsker denne opsætning af momsen. 

En lille bonus info er, at vores lagerstyring har denne opsætning af vareleverandører. Det er ikke sikkert lagerstyring er relevant for jer, men du skal da ikke snydes for informationen. 

Jeg vender tilbage smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej Jesper,

Tak for svar.
På nuværende tidspunkt er lagerstyring ikke relevant for os, men hvis modulet tillader at leverandøropsætningen styrer momskoden, kunne det være en midlertidig løsning, indtil mit forslag forhåbentlig bliver indført.

Er der noget teknisk, jeg skal være opmærksom på - her tænker jeg i forhold til allerede oprettede leverandører, eller kan jeg bare abonnere på modulet og så virker det uden yderligere handling?

Venligst,

Kiki

Det kræver, at I bogfører via lagermodulet. Det vil sige, at det ikke slår gennem på en leverandørfaktura i kassekladden. 

Hvis I ikke ønsker at bogføre med lagerstyring, så vil denne mulighed altså ikke hjælpe jer. Her ville i fortsat manuelt skulle skifte momskode på jeres faktura. smiley