Afstemning af mellemregning mellem selskaber

0

Afstemning af mellemregning mellem selskaber være VIRKELIG ønsket. Hvis man f.eks kunne ekportere postering på mellemregning i firma1 f.eks som .CSV fil -  og indlæse dem til afstemning i relevant firma2 - lidt lige som bankafstemning. 

i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum PNK.

Det lyder da som et interessant forslag.

Jeg vil dog meget gerne lige prøve at forstå hvad det er du præcist ønsker.

Ville det være muligheden for at trække posteringer ud fra en bestemt mellemregnings konti, som du så ville kunne importere ind i en anden e-conomic aftale for afstemning?

Man kunne jo enligt godt hvis man anvender mellemregningskontoen som en beholdsningskonto, have muligheden for at kunne bruge den i bankafstemning. I forhold til så at få posteringerne ud, hvordan bogføre du så på nuværende tidspunkt dine poster?

Lad mig høre fra dig og have en rigtigt god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)

Tak Charles,

DET LYKKEDES!!!

Jeg oprettede mellemkontoen som beholdningskonto. Eksporterede mellemregningen i mit andet regnskab til Excel, rensede den for overflødige linjer og kolonner og vendte fortegn og gemte den som .csv fil.  (Vende fortegn: Skriv -1 i en celle og vælg kopier. Vælg så kolonnen, der skal skiftes fortegn i og vælg "Indsæt speciel" i Rediger menuen. I vinduet vælges "Multiplicer" og tryk ok.)

Bingo, så kunne jeg importere de til min "bankafstemning" og  stemme den af. Ikke mere sidde og rode i excel-ark, for at finde differencen. JUBII!

Det er F... smart :-D

Jamen det lyder jo bare fantastisk!

Det var nemlig lige præcist derfor jeg spurgte hvordan du bogførte dine posteringer, for så kunne vi jo nemlig finde en god måde at trække det på, så du kunne afstemme, men det kan jeg høre du bare fik løst uden problemer, så det er jo fantastisk at læse! :-D

Hvis du ellers har nogen gode idéer som du gerne vil dele med os, så skal du være så velkommen til at gøre det.

Hav en rigtigt god weekend! :-)