Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Aktuel ordrebeholdning - fratrukket A conto faktureret beløb

0
Hej,

Da vi anvender a conto fakturering, grundet ofte længerevarende projekter, mangler vi virkeligt en simpel oversigt og aktuel ordrebeholdning -minus det beløb der er a conto faktureret på ordren. Som det er nu nedskrives ordrebeholdningen IKKE med det A conto faktureret beløb.

Jess
i Forslag » Andet af (160 points)

1 Svar

Hej Jess.

Mange tak fordi du skriver ind.

I forhold til dit forslag kan jeg godt se hvad du mener. Hvis jeg f.eks. laver en ordre, og levere varene og derefter overføre dem til fakturering, hvis ordren i så fald stadig forekommer i "Salg -> Ordre" fordi jeg ikke har faktureret hele ordren, så står det stadig som værende i ordre, selvom varen faktisk har forladt mit lager.

Jeg vil gerne lige høre udviklingen om det er noget vi kan løse, det da er ret så misvisende efter min mening.

Lad mig lige høre om jeg har forstået dig korrekt.

Hav en rigtigt god weekend.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles,

Tror vi mener det samme:

Hvis der findes en ordre som man a conto fakturerer på så vil HELE DET oprindelige ordrebeløb stadigvæk fremgår på ordren - Her ville det være fint hvis ordren blev nedskrevet med det der allerede er faktureret.
Hej Jess.

Super, jeg ville bare lige være helt sikker. Jeg tager den videre til udviklingen og så ser vi om det ikke skal laves om.

Tusind tak for informationen, og så høre du fra mig når jeg ved mere.

Hav en fantastisk dag!
Er der noget nyt i denne sag?
Hej Jess,

Jeg vil lige svare på denne på vegne af Charles. :-)

Umiddelbart er det ændret så det rigtige delvise antal bliver vist på ordren. :-)

Da denne del er ordnet.

Vi kommer dog ikke til at nedskrive beløbet, da det stadig er hele ordre beløbet der vil stå på ordren. Så vil enten skulle udskrive følgesedlen eller lade det fremgå af fakturaen. :-)

Håber det giver mening.