Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lager finansværdi fordelt på lokationer

+3
Jeg vil gerne foreslå at der udarbejdes et felt under rapporter - lager - finanslagerværdi med fordelt på lokationer. Vi har en virksomhed med varer fordelt på 3 lokationer og det kunne være rart at vide hvor stor værdien er pr. lokation.

MVH Susanne
i Forslag » Andet af (200 points)
Hvordan går det med mit forslag omkring udskrift pr. lokation? Er der en mulighed for at I laver det, så min ønske kan lade sig gøre?

MVH

Susanne

2 Svar

Hej Susanne.

Tusind tak for dit indlæg. Måske det var os der snakkede sammen omkring denne mulighed. Jeg har ihvertfald for ikke så lang tid siden haft en gennem via vores chat support, som spurgte efter denne mulighed.

Bare så jeg er sikker på at jeg forstår dig korrekt - Så er det enligt muligheden for at kunne trække hele værdien på en bestemt lagerlokation. Hvad med individuelt pr. en vare pr lokation, ville du også få brug for det?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Det jeg har virkelig har behov for er at kunne udskrive en rapport der fortæller mig hvordan den totale finanslagerværdi er fordelt på lokationer, specificeret på varer. På denne måde kan jeg se hvilke varer der er på vores forskellige lokationer både med antal og værdi.

 

Håber det giver mening :)
Okay, så helt simpelt en mulighed for at se finanslagerværdien fordelt på lokationer under "Rapporter -> Lager -> Finanslagerværdi".

Der tænker jeg ihvertfald at man i så fald kunne lave et flueben da gav denne mulighed, og så få systemet til at vise værdien på alle ens vare, fordelt på flere lokationer. Vi kan nemlig allerede se Lager antal, gennemsnits prisen og kostprisen.

Hvor synes du at denne mulighed skulle forekomme og hvordan skulle det virke?

Hav en fantastisk weekend. :-)
God morgen Charles

Yes jeg er enig i din tankegang. Håber det kan lade sig gøre.

Ha en dejlig dag.
Hej Charles

Har du fået kigget på opgaven?

MVH

Susanne

Hej Susanne.

 

 
Tak for dit svar - Du må undskylde jeg først fanger dig nu.
 
Jeg vil gerne lige se hvor mange andre brugere som også har brug for denne idé, da jeg gerne ser at der også er andre brugere det synes dette er en god idé, så vi kan udvikle ud efter det behov der er til e-conomic.
 
 
Derfor vil jeg lade indlægget ligge i en 14 dages tid mere for at se om det ikke kan skabe debat, og vi kan få nogen stemmer på forslaget.
 
Så ser vi om det ikke giver mening at tage den med videre.
 
Hav en rigtigt god dag! :-)
Hej Susanne.

Så er jeg tilbage igen.

I forhold til din idé vil jeg egentligt gerne se på muligheden for at vi ville kunne splitte vores finanslager værdi op pr. lokation. Jeg vil derfor i første omgang tage idéen med til udviklingen for at høre hvad de synes, og hvorfor det ikke kan lade sig gøre lige nu.

Så kan det være en kandidat til vores næste sprint, da det ikke ellers lyder til at være en større opgave. Du høre fra mig når jeg ved mere og så må du have en god weekend.
Hej Charles

Tusinde tak for svar...…. Jeg synes selv det er en ret god ide og der må da være andre end mig der ønsker denne mulighed når man bruger lagerstyring på flere lokationer. Det er også et godt redskab til likvidationsstyring.

Jeg håber I vil udvikle dette.

MVH

Susanne

Hej Susanne

Dette kan vist fortsat ikke lade sig gøre i Economics indbyggede lagermodul.

Det er en mulighed at anvende Warehouze.io til lagerstyring i stedet - her kan det lade sig gøre.

Warehouze arbejder sammen med economic og henter alt relevant data til brug for lagerstyring ud fra Economic.

Forslag af (360 points)
Tak for svar - det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med.

I fremtiden må jeg som administrator overveje andre økonomisystemer for mine kunder med lagerstyring.
Hej Susanne

Fair nok - blot lige så du ikke misforstår, så kommenterede jeg dit indlæg på egne og ikke på economics vegne.

- har været med til at udvikle Warehouze, som alternativ til Economics lagermodul :)