forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Webshop fragt løsning

0
Jeg er ved at lave en webshop+ løsning, men undrer mig over at jeg ikke kan finde en mulighed for f.eks. at tilføje GLS eller PostNord som en løsning hvor kunden selv vælger hvilken pakkeshop de ønsker leveret til. Umiddelbart ser det ud til at jeg kun kan oprette en fragtudbyder som kunden kan vælge, men jeg har ingen anelse om hvilken pakkeshop jeg skal sende til så?

Er der nogen der har en god løsning på det?
spurgt 4 Apr i Spørgsmål » Andet af jbn-sc (150 points)

1 Svar

Hej, super fedt du spørger andre til råds herinde. 

Et kort kommentar herfra er, at det ikke er muligt at vælge en fragt integration i vores webshop i dag. Du kan oprette dem manuelt og så selv styre processen ved siden af. Det kan også være der findes en smart måde at gøre det på og i så fald, så vil jeg opfordre andre, der har en webshopløsning til at dele deres erfaringer.

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 8 Apr Spørgsmål af Jesper Mieritz (83,800 points)
i gang× 3
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”