Låste betalingsbetingelser på kontoudtog og rykkere

+1
Hej

Er der mulighed for at det kunne laves sådan at man "låse" betalingsbetingelserne på rykkere og kontoudtog?? Lidt på samme måde som rykkergebyr og renstsats/md* er låst fast på henholdvis rykker og kontoudtog, og gerne så den evt. kunne laves forskelligt alt efter hvilken rykker det er ( 1 / 2 / 3)

Her ved os kører vi nemlig med at et kontoudtog har en betalingsfrist på netto kontant, rykker 1 og rykker 2 har netto 8 dage og rykker 3 / inkassovarsel har netto 10 dage.

Med venlig hilsen

Stine
i Forslag » Andet af (180 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Stine.

Tak fordi du skriver ind.

Jeg kan godt se hvad du mener i dit forslag, men jeg vil selvfølgeligt altid gerne være sikker.

Når vi vælger en af de forskellige rykker typer under "Salg -> Rykker" så vil du gerne her have at du kan lave standarder for om det er f.eks. rykker 1, 2 og 3. At den simpelthen gemmer betalingsbetingelsen alt efter hvilken type vi vælger?

Jeg ser rigtigt god mening i at vi skulle kunne gøre dette så vidt du har denne forskel. Jeg vil dog gerne se hvor mange andre som også ønsker denne mulighed.

Indlægget får lov til at ligge i en 14 dages tid, så vi kan se hvor mange andre brugere som også mener det burde laves og se om det ikke også skaber debat. Så finder vi ud af om det ikke også skal tages med til udviklingen.

Hav en fantastisk weekend Stine! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles.

Det er lige det jeg mener :) jeg bruger nemlig også "salg -> rykker" til kontoudtog, da mine kunder altid får et kontoudtog inden 1. rykker.

Når jeg sender kontoudtog ud (med manglende betaling) er det ALTID netto kontant. Hvor det ved 1. og 2. rykker er netto 8 dage. 3. rykker/inkassovarsel er netto 10 dage, da advokaten vi bruger til inkasso har sagt at en af rykkerne skal have en betalingsfrist på 10 dage.

Også god weekend til dig :)

MVH

Stine
Hej Stine.

I forhold til hvor mange brugere der har været inde med dette ønske, så ser det ikke ud til at være mange. Jeg vil dog stadig gerne viderebringe idéen til vores udvikling for at høre hvad de synes om den. Det kunne måske være noget vi lavede i fremtiden, så derfor tager jeg den med til dem. Jeg må dog nok allerede sige nu at det nok ikke at noget vi kommer til at implementere inden for den nærmeste fremtid.

Det må jeg undskylde, men vi har mange andre forslag som vi ser at der er en større interesse for. Vi er faktisk i gang med hvad vi kalder "Sprint of WOW" hvori vi har forsøgt at tage en del af de forslag som vi har hørt tit via vores support, eller her på forum og får vores udviklere til at udvikle på det i denne uge og næste uge. Jeg håber lige at der måske også kommer noget der falder i din smag.

Hav en fantastisk dag!