forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Flere Genvejstaster til menuer m.m.

+2

Hej E-conomic

Jeg vil gerne foreslå, at I laver nogle flere genvejstaster til systemet.

Der mangler bl.a. genvejstaster til hovedmenuerne samt menuerne i venstre side.

Derudover ville det være rart med genvejstaster på kunden til f.eks. abonnementer eller kontaktpersoner m.fl. samt at kunne gå tilbage til kundebilledet, så man igen kunne søge en ny kunde frem (som man kan med Alt+S), men du skal bruge musen for at komme tilbage til kundebilledet.Eller nogle af de andre menuer i venstre side :-( ØV.

Med venlig forespørgsel fra

Heidi Hansen

 

spurgt 2 Apr i Forslag » e-conomic generelt af heha (180 points)

2 Svar

God dag Heidi.

Tak fordi du skriver ind til os her på forum.

I forhold til disse genvejs taster som vi skal lave, så er der altid en rigtig fin balance med hvilket genveje vi kan lave. Da folk anvender forskellige browsere er der også forskellige genvejs taster alt efter hvilken browser der anvendes.

Vi skal selvfølgeligt finde taster som giver mening at anvende og tage stilling til hvilket funktioner der helst har brug for at få genvejs taster.

Jeg vil gerne høre præcist hvad du ønsker der skal være en genvejs tast, hvor i systemet vi sidder, og hvad du tænker at tasten skal være. Så vil jeg meget gerne undersøge mulighederne og se om det er en tast som giver mening.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk weekend! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 5 Apr Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
Hej Charles Jensen

Et af de steder hvor det kunne være lækkert med genvejstaster er når du i systemet står på fanen Salg og klikker til venstre på kunder og ind i abonnementerne.

Evt.: Alt+C (=costumer) (så vælges kunder) + Alt+S for Subscription (= abonnementer på kunden)

Evt.: Alt+A for abonnementer (i venstremenuen)

Evt.: Alt + I for invoices (i venstremenuen)

 

Det var nogle af de få man kunne bruge, men de kan også byttes ud med nogle F-taster

f.eks.

F5 for bogføring af faktura

F3 for at gå tilbage i menuerne uden at tilbageføre det ændrede som man gør med Alt + pil tlb.

Dette er bare nogle eksempler på genvejstaster :-)

Mvh. Heidi
besvaret 5 Apr Forslag af heha (180 points)
Hej Heidi.

Du må undskylde jeg først fanger dig nu. Mit systemet havde ikke givet mig beskeden omkring dit svar. Dette skete grundet at du har besvaret dit eget indlæg frem for at kommentere på min kommentar.

Det er selvfølgeligt ikke noget du kan gøre ved, da det efter min mening er en mangel i vores system lige nu, men jeg er glad for at jeg fangede dit svar.

I forhold til dine genvejs forslag, så kunne det være en god idé at implementere brugen af Alt+(En given tast). Der er ikke mange browser specifikke genveje som anvender ALT.

Jeg vil dog gerne se om der er flere brugere der ønsker muligheden for at få genveje direkte til fanerne i venstremenuen.

Jeg lader indlægget ligge her i en 14 dages tid til, forhåbentligt vi så ser flere brugere der viser interesse i idéen så vi kan prioritere korrekt. :-)

Hav en rigtigt god weekend.
Hej igen Heidi.

Så er jeg tilbage med nyt.

I forhold til genvejstaster så er der mange steder hvor vi kan se det giver mening. Det er faktisk generelt i programmet, og jo flere steder vi kan fjerne hånden fra musen, jo bedre.

Dog vil genvejstasterne ikke blive prioriteret på nuværende tidspunkt før vi har fundet et solidt fundament at bygge vores genvejstaster på, som ikke kan ramme andre eksisterende genvejstaster i firefox/chrome/explorer/safari.

Det her er en af stederne hvor et system som ikke kørte direkte browseren kunne være en hjælp. Jeg skal ikke præcist kunne sige hvad der ville give bedst mening. Det blev dog ikke denne gang. Det må jeg undskylde.

Hav en god dag.
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”