Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genvejstast i Kassekladde med 'Ny Postering'

0
Når man sidder i Regnskab og bogfører i Kassekladden, ville det være rart med en genvejstast til 'Ny Postering'.

Man kan selvfølgelig trykke 'Gem og Ny' - men det ikke ved rettelser.

Hvis man er igang med ændringer i kassekladden og er helt i bunden, ville det være rart med en genvejstast til dette.
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum KroneS.

Tak for dit indlæg.

I forhold til dit forslag er der faktisk en standardknap til at lave en ny postering, så er der faktisk en mulighed i e-conomic allerede nu.

Når du sidder i kassekladden og skal til at lave en ny postering, kan du altid bare klikke på "N".Så vil den faktisk komme frem med muligheden for at lave den nye postering. Prøv at give det et forsøg og lad mig høre fra dig.

Hav en fantastisk weekend. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej KroneS.

Jeg håber mit tidligere svar løste din problemstilling. Da jeg ikke har hørt fra dig vil jeg sætte dette indlæg i ro.

Lad mig høre fra dig hvis vi skal se yderligere på dit forslag.

Hav en god weekend.