Informizely customer feedback surveys

Vedhæft fil på tilbud.

0

Hej!

Kunne det ikke være nice hvis der blev mulighed for at vedhæfte mere end et dokument på et tilbud??

i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Søren.

 

Det kunne da ihvertfald gøre det nemmere. Man kan faktisk godt vedhæfte mere end et dokument til f.eks. et tilbud. Det kræver enligt bare at filen er samlet inden at man uploader den til tilbuddet.

Jeg vil da gerne se på hvor stort behovet er for at vi kan vedhæfte flere dokumenter til et tilbud. Jeg tænker generelt det vi i så fald skal se på er muligheden for at vedhæfte flere dokumenter til alle slags posteringer, da man generelt ikke kan gøre det uden at samle ens dokumenter/bilag først.

Indlægget her får lov at ligge i 14 dage, så kan vi se hvor stort behovet er for denne mulighed.

Hav en rigtigt god weekend Søren! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej igen Søren.

 

Så er jeg tilbage igen. I forhold til din idé kan jeg godt se hvad du mener og det kunne klart gøre det nemmere hvis man generelt bare kunne vedhæfte flere dokumenter til alle typer for dokumenter vi kan sende afsted. Som sagt er det også en mulighed hvis man samler dokumenterne først.

Jeg må dog sige at det ikke vil blive udviklet denne gang. Ikke fordi idéen er dårlig, men da muligheden allerede godt kan udføres via en omvej, og vi ikke ser at der umiddelbart er andre brugere der har dette ønsker vil jeg lukke indslaget ned for nu.

Jeg håber dog du fortsat vil komme med idéer her på forum og stemme andre indlæg op for at vi kan få et nærmere indblik i hvad der er ønsket.

Hav en fantastisk dag!