forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for at se afdeling i udlægsoversigten

0
Vi har fornyligt indført, at udlæg skal tildeles en afdeling. Jeres system tillader som følge ikke, at udlæg godkendes uden, at de er tildelt en afdeling.

Problemet ligger så i, at folk til tider glemmer at tilføje afdeling. Skal man ind og finde de/det udlæg, som man har glemt at sætte afdeling på, skal man gå alle sine udlæg igennem en efter en.

Derfor - det kunne være super praktisk, hvis det var muligt at have afdeling med i den generelle oversigt. (medarbejder -> udlæg)
spurgt 29 Mar, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af mgr (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Bare lige for at være sikker, så går forslaget på, at man fra oversigten af udlæg på den enkelte medarbejder kan se om der er tildelt en afdeling på de enkelte udlæg, er det rigtigt forstået? smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 4 Apr, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (87,170 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”