Auto Bank - Saxo Bank A/S

0
Hej e-conomic

Vil I sørge for at vi kan bruge auto bank til investeringsbanken Saxo Bank A/S - og vel at mærke ikke Saxo Privat Bank, som jo allerede er på jeres liste.

Med venlig hilsen

Hanne
i Forslag » Andet af (160 points)

2 Svar

Hej Hanne.

 

Tak fordi du skriver ind her på forum.

Jeg sender den videre til vores udvikling, så ser vi lige på mulighederne for at få en integration med Saxobank. Jeg holder dig opdateret her og så må du have en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej

Er der nyt i sagen ?

M.v.h. Hanne
Forslag af (160 points)

Hej Hanne.

Tak for dit gensvar, jeg havde ikke lige se det var gået i min indbakke da du havde trykket på "Besvar" frem for at kommentere. Dette er et problem i vores opsætning og det undskylder jeg.

Jeg sendte dig en mail omkring denne sag, men tænker også at det er en god idé at følge op på den herinde. Vi har nemlig undersøgt muligheden for at kunne forbinde til Saxo bank via bank connect. Grunden til at vi ikke har implementeret dem endnu, kommer af at de ikke er en del af de 3 bankcentraler som vi kan få bank connect til. 

Du kan finde listen af de centraler vi kan forbinde med her.

Derfor kan vi ikke forbinde til dem lige nu, det ville kræve at de gjorde det muligt. Hvis du fortsat ønsker det, så kontakt gerne din bankrådgiver og hør om de ved det bliver en mulighed, eller om de har et alternativ til bank connect.

Hav en fantastisk weekend! :-)