Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Træk flere afdelinger på Saldobalancen eksemp.1+5+8+12

0
Træk flere afdelinger på Saldobalancen eksemp.1+5+8+12, så det ikke behøver at være interval.
i Forslag » Andet af (330 points)

2 Svar

Hej Alexandres.

Okay, så man kan sige at du ønsker at søge på tværs af flere afdelinger, som ikke ligger ved siden af hinanden i forhold til søgningen, forstår jeg det korrekt?

Lad mig høre fra dig og hav en god dag.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Alexandres.

 

Da jeg ikke har hørt fra dig, vil jeg sætte indlægget i ro.

Du skal endeligt bare skrive hvis vi skal genoptage samtalen, så ser vi på om din idé kan blive til virkelighed.

Hav en rigtigt god dag.
Hej Charles

Venligst besvare min besked.
Hej Alexandres.

Tak fordi du skriver en kommentar.

Jeg må undskylde jeg ikke har svaret dig. Systemet har ikke givet mig en besked omkring dit svar, da du anvendte "Besvar" knappen frem for svar på vores samtale. Det er mest bare en mangel i vores system på nuværende tidspunkt.

Som der ser ud lige nu ser jeg ikke at andre brugere har stemt dit indlæg op, så det er svært for mig at sige om vi skal prioritere dette indlæg frem for andre. Nu hvor den dog bliver fremhævet vil jeg gerne givet indlægget lidt yderligere tid så vi kan se om der er andre brugere der ønsker det samme. Indlægget for derfor lov at lægge i 14 dage, så må vi se om vi skal prioritere dette frem for andre indlæg.

Hav en god weekend.
Hej Charles

Det er lige det jeg gerne vil. Kan dette være noget i kan få indført i systemet?

 

Mvh. Alex
Forslag af (330 points)