Mulighed for at fjerne adgang til WebSHop+ til enkelte brugere

0
Hej.

Vi er nu gået i gang med at bruge tillægsmodulet WebShop+ - Det gør så at der i toppen af E-Conomics er en knap til Webshoppen´s administrationsmodul.

Jeg syntes i bør gøre det muligt at fjerne den adgang for enkelte brugere eller beskyttet den med kodeord. Det kan ikke være rigtigt at vi som f.eks. er ca. 12 ansatte, der har alle adgang til at gå ind og rode med layout, katagorier mm.  

Det gør nu at der sidder en masse folk, som ved en fejl kan komme til at lave ændringer, fordi de ikke ved hvad man skal gøre og det er helt sikkert når de ser knappen er der, så prøver de med sikkerhed at trykker på den, for at se hvad det er for noget
i Forslag » Andet af (890 points)

1 Svar

God dag Plouger.

Tak fordi du skriver ind - Jeg kan godt se at der kunne være mening i at vi skulle kunne fjerne muligheden for at individuelle underbrugere brugere kan tilgå webshoppen. Jeg vil gerne prøve at undersøge om dette kan blive en mulighed, da jeg godt kan se at det kan lede til en del problematik, hvis først hjemmesiden uhensigtsmæssigt bliver ændret.

Jeg vil tage den op til vores næste udviklermøde og høre hvad grunden er til at dette ikke kan gøres.

Hav en fantastisk dag og tak fordi du skriver ind.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej.

Ja, jeg håber det bliver en mulighed hurtigt, da jeg f.eks. nu har siddet en uges tid, for at færdiggøre en online shop med alt mulig info og så kan jeg høre at andre har været inde og kigge ved at klikke på linket.

Så der skal jo ikke meget til for at en lidt for nysgerrig bruger, pludselig har slettet det man har siddet og brugt en masse tid på
Hej igen Plouger.

Så er jeg tilbage igen med nyt.

I forhold til muligheden for at fjerne Webshop knappen fra dine brugere, så vil den faktisk forsvinde hvis man fjerner muligheden "Salg" fra brugeren. I så fald vil de heller ikke have adgang til webshoppen.

Skal disse brugere have adgang til Salg?

Udviklingen mente at det var en "Edge Case" da vi ikke tit oplever brugere som ikke skal have adgang til webshop, så vidt de har adgang til fakturering, da det hele som regel er relevant for ens salg af vare.

Lad mig lige høre om det løser din problematik. Jeg må dog undskylde og sige at det ikke kommer til at blive udviklet.

Hav en god dag.
Nej, det hjælpe ikke. Vi er jo et firma med 5 sælgere, som skal have adgang til Salg, så de kan taste ordre til deres kunder. Sælgerne fakturere ikke selv, men da vi kører med lagerkartotek, skal de kunne oprette tilbud og ordrer til deres kunder.

Men det er jo ikke ensbetydende med at alle  sælgere, bare sådan frit skal have adgang til at få ind og ændre i vores webshop!!!!!!

Håber i forstår problemstillingen

Hej igen Plouger.

Hvad skal dine sælgere helt præcist have adgang til? Man kan nemlig sætte en brugere til at have adgang til individuelle faner.

Hvis du prøver at se denne guide.

Der kan du nemlig vælge f.eks. at dine sælgere har adgang til f.eks. alt i salg, og så f.eks. rapporter, men ikke tillade at de f.eks. tilgår regnskab. 

Måske det kan hjælpe dig på vej?

Jeg havde faktisk forslaget oppe forbi udviklingen, men det var ikke noget de ville kigge på inden for de næste lange stykke tid, så jeg har svært ved at love at dette ellers bliver implementeret. Prøv at se om de basic faneblade ikke kan hjælpe dig i mål. 

Hav en rigtigt god uge.

Syntes vi har prøvet alt.  Sælgerne skal vel have adgang til alt under salg og lager, undtaget WebShop delen

F.eks. I dag skal jeg til at lege med alle de forskellige temaer - Sæt nu at en sælger så sidder og roder rundt inde i administrator modulet og får trykket på Publiver knappen :(  Så er ming test/forsøg pludselig online og alt ødelagt.

Det giver for mig ingen mening at den ikke kan fjernes - Det er vel bare mulighed for et flueben et sted i menuen lige som de andre grupper og en programmør burde kunne fixe det på ingen tid - Det er jo ikke nogen stor ændring.

Men skidt, vi må vel bare tage chancen og håber folk kan holde sig ude af den menu
Hej plouger.

Jeg ville bare lige høre om du havde prøvet mit forslag med basic faneblade?

Jeg kunne ihvertfald få det til at se ud som således: https://www.screencast.com/t/iktSJdirl

Så har de ihvertfald adgang til det meste i salg og lager. Selvfølgeligt hvis de har brug for mere, så er der en stop klods. Men jeg kunne ihvertfald nå så langt som at de stadig kan lave bestillinger, modtagelse og leverandørfakturaer samt hele salgs delen.

Hvad synes du om det? Giver det mening eller skal der gives adgang til yderligere?