Ændring af forfalden beløb på forsiden til mere eller mindre end 15 dage

0
Hej E-conomic,

Jeg vil hører om det ikke er muligt at få lavet sådan at man selv kan gå ind og ændre tiden på de 15 dage til et antal valgfrie dage. Nu kører jeg med 20 dages kredit ved mine debitorer så giver det ikke så meget mening at der står 15 dage da nogle af dem endeligt ligger der forkert. Altså dem som har lagt der i 16 dage f.eks. burde ikke lige der men så under kategorien forfalden 1-20 dage.

 

Håber i vil kigge på dette da det giver et bedre overblik på "hjem" siden :)
spurgt 22 Mar, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af CDB (120 points)

1 Svar

Hej og velkommen til forum.

Mange tak fordi du skriver ind. I forhold til dit forslag, så har du faktisk allerede muligheden for at se disse forfaldne faktura i systemet. Hvis du går ind under "Rapporter -> Kunder ude til venstre -> Debitorsaldoliste -> Sæt flueben i *Vis specificeret* og angiv dit datointerval". Så ville du faktisk kunne få en liste hvor den trækker præcist dette.

Det er lidt et ønsker herinde fra at vi forbedre hele "Hjem" fanen generelt da den efterhånden er ret så gammel, og måske ikke helt har fået den kærlighed som den fortjener. Hvis der dog er mange brugere som synes om denne idé så synes jeg dog vi skal give den et skud.

Hvor bekendt var du med at gøre det via Rapporter?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 26 Mar, 2019 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
Hej Charles,

Jeg bekendt med denne mulighed du har forslået gennem rapporter, men det var som sagt for, at få et hurtigt overblik over, hvilke der var forfladt så man ikke skulle ind og trykke sig i gennem end 4 steps :)

Men tak for svaret og så må vi se om andre har samme behov :)

Hej igen - Så er jeg tilbage igen med nyt.

I første omgang vil jeg allerede nævne nu at vi ikke kommer til at lave denne ændring på hjem siden lige nu. Som sagt ville vi meget gerne ændre på selve hjem fanen generelt, så jeg synes at vi evt. skal give idéen videre til udviklingen i forhold til hvis de fortsat kommer til at have muligheden for at se overblikket over forfaldne fakturaer på denne fane.

Når det så er sagt, så er der der selvfølgeligt allerede nu en mulighed for at søge en debitorsaldoliste frem, som du også var bekendt med.

Jeg synes ikke idéen er dårlig, men i forhold til at vi ikke rigtigt ser et større behov, vil det ikke blive i denne omgang.

Hvis du ønsker det, så har vi andre forslag som vi på nuværende tidspunkt overvejer. 

Du kan finde denne liste her.

Du kan se de nuværende forslag vi ser flest stemmer på, samt stemme på andre forslag i forum også. På den måde kan du have indflydelse på hvad vi laver næst.

Jeg håber du fortsat vil være aktiv på forum og så må du have en fantastisk weekend!