ikke-fakturerede fordringer

0
Hej.
Er det muligt at se det samlede værdi af de ordre, der ikke er faktureret endnu?
lukket
i Spørgsmål » Salg af (190 points)
gen-kategoriseret af

25 Svar

Hvis ordrebeholdningen kunne blive et valg på dashboard listen under Top 5 vil det være super!
Spørgsmål af (140 points)
Kan e-conmoic ikke bare lave en funktion, hvor alle nettobeløb under ordrer er lagt sammen???
Spørgsmål af (450 points)
Den totalt åbenlyse manglende funktion er åbenbart så kompleks at e-conomic her 2 år efter forslaget er stillet stadig overvejer om det kan lade sig gøre.

man forstå godt hvorfor e-conomic står i stampe når de ikke formår at lave noget så simpelt.

Der er mange i denne tråd der beder om det, nævn lige et firma der ikke har behov for at se hvor meget de har ordre for i piplinen????

SÅ KOM DOG IGANG!!!!
Spørgsmål af (2.9k points)
Kære alle,

Jeg tror ikke, det er nogen overdrivelse at sige, at dette hører til i kategorien gamle og hyppigt tilbagevendende ønsker  Ligeledes medgiver jeg, at det kan synes særdeles enkelt at lave en sammentælling i ordrelisten, og/eller en ordre-omsætningsstatistik, og/eller et ordrevalg i dashboardet.

Som for mange andre ønsker tror jeg ærlig talt, det er faldet lidt for den perfektionisme, vi i vores ende ind imellem trækker ned over ønsker, der i deres udgangspunkt sagtens kan efterkommes på en enkel måde, som for langt, langt hovedparten af brugerne vil være fuldt ud tilfredsstillende.

I dette tilfælde har mindst én jo været inde på, at det kan være relevant i beregningen at tage hensyn til, at ordrer - under anvendelse af Lagerstyring - kan være delvist leverede. Ligesom det - i mine øjne endnu mere oplagt - kan tænkes relevant at tage hensyn til del-<em>fakturering</em>. Og selvom man sagtens kunne tænke sig dette indarbejdet på en overskuelig måde, vil hensyntagen hertil også koste - både i udviklingstid og system-belastning. Og fsva. sidstnævnte ligger det os jo altid meget på sinde ikke at eksponere funktionalitet, som trækker uforholdsmæssigt meget på de ressourcer, alle skal deles om - i alles interesse

At en given funktionalitet udført simpelt kun vil være begrænset, eller slet ikke, anvendelig for et mindretal af brugerne, er dog sjældent et godt argument imod at søge at tilfredsstille det store flertal, der vil være fuldt ud tilfredse med den simple funktion. Her kan det derimod ofte være en god idé i første omgang at lave en version af den pågældende funktion, der kan tilfredsstille det store flertal (og her taler vi jo om mere end 9 ud af 10 kunder) - og så betragte den mere avancerede del som et særskilt ønske, der efterfølgende kan afvejes mod andre ønsker.

Jeg ved, at der p.t. ses på, hvilke specifikke forbedringer, der skal i pipelinen i løbet af efteråret - og jeg er sikker på, at forbedringer ift. ordre-overblikket i hvert fald er i tankerne her, så efterhånden som feltet indsnævres, vil det selvfølgelig blive delt med jer.


Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Spørgsmål af (20.8k points)
Hej til alle jer som har lavet et indlæg om ordrebeholdningsværdi.

Jeg vil gerne slå et slag for vores integrationsløsning - Business Intelligence til e-conomic.

I den løsningen er der mulighed for at danne en oversigt over størrelsen af ordrebeholdningen enten i en periode, på en sælger eller præcis på en enkelt kunde.

Beholdningen optræder samtidig i de valuta som ordren er oprettet i.

Business Intelligence giver ligeledes mulighed for tilbudsoversigt, salgsstatistik i intervaller eller på en enkelt kunde.

Yderligere er der en funtkion til gentagende ordre som kan rettes og indlæses igen og igen enten per måned, per kvartal eller år - man vælger selv.

Endelig indeholder integrationsløsningen en funktion til indlæsning af exelfil til ordre eller igangværende faktura.

Ring eller send en mail så er der mulighed for at prøve løsningen.

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Spørgsmål af (18.2k points)