Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Automatisk fakturering af abonnementer

+1
Hej
Det ville være fedt, og særdeles tidsbesparende, hvis man i jeres system (i abonnementer) lavede automatisk fakturering, af den enkelte kunde.

Når man for eksempel har oprette en kunde så kan man sætte systemet til automatisk at sende en given faktura til kunden, eksempelt vis 1 mdr. før periodens udløb.

Jeg ved fra Dinero at dette er muligt.
i Forslag » Andet af (190 points)

2 Svar

Hej Martin.

 

Jf. denne guide fra Dinero kan jeg se at dette er en mulighed.

Jeg synes det lyder som en super fed idé, som jeg er sikker på kan hjælpe man i forhold til at spare tid. Det er ret interessant at vi ikke har denne mulighed i e-conomic endnu, så jeg vil da meget gerne undersøge hvad der skal til for at få denne automatiske oprettelse.

Jeg håber også andre brugere vil hoppe ind på dette indlæg og give en kommentar på idéen. Jeg har hørt det er par gange men som sådan har det ikke været et større behov, dog ser jeg potentiale i det.

Hvilket idéer har du i forhold til hvordan det skulle fungere? :-)

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag!


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Martin.

 

Da jeg ikke har hørt yderligere fra dig vil jeg sætte denne sag i ro.

Du skal endeligt bare skrive hvis vi skal fortsætte med at se på idéen.

Hav en fantastisk uge! :-)
Hej. Jeg beklager at jeg ikke har fået svaret før nu.

Behovet er der helt klart. Hvis du ser på andre regnskabsprogrammer som f.eks. Billy og Dinero, så er denne funktion der allerede.

Jeres nuværrende abonnementstyring , er alt for tung, og kræver for meget arbejde.

Systemet sættes op til at jeg opretter en "grund" faktura, til en given kunde, som jeg så kan sætte til at sende med i X antal intervaller, som f.eks. hver måned, kvatal eller år.
I fakturaen har jeg så valget om den skal stige eller med x antal % årligt.

Jeg sætter så en starte dato på hvornår første faktura skal sendes, og en slut dato: f.eks. 2 år (hvis den automatisk skal sende fakturaen i X antal interval i en periode på 2 år.). eller man kan vælge at den skal køre løbende, altså uden slut dato.

Vi er rigtig mange som har en abonnements ordning for vores kunder, og denne løsning er et "must have".
Forslag af (190 points)