Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Søger hjælp til bogføring helst ½-tidsansættelse eller evt. freelance/konsulent

0
Vi søger en ca. ½-tids regnskabs-/Økonomi-person til en håndværkslignende mindre virksomhed. Vi vil helst gerne have, at du er indstillet på at blive fastansat - Måske er du gået på pension, eller vil blot helst være på deltid. Vi er MEGET fleksible. Du kan måske også være freelance eller måske konsulent. I takt med at vi bliver lidt større, må du også gerne begynde at blive en del af selve driften, hvis du er interesseret i det.

Der er tale om alle aspekter af bogføring, løn (Danløn), indberetninger til SKAT mm.Vi bruger ikke revisor, så du skal også kunne klare opstillingen af regnskabet. Det eneste vi selv vil lave er debitor-faktureringen.

Vi er en mindre virksomhed i den Nordlige udkant af KBH med 4 drenge, 1 pige og ½-tids ejer. Vi er meget uformelle, og har et godt humør. Vores indstilling er, at vi får tingene til at lykkes, så både du og vi får det bedste ud af det.

Hvis du synes, at det kunne være spændende - Måske også at høre mere, så send en mail til info@graffiti-kbh.dk. Du er også meget velkommen til at ringe på 80-60-7-9-13.
i Bogføringshjælp » Revisor/bogholder søges af (160 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.