forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Søger hjælp til bogføring helst ½-tidsansættelse eller evt. freelance/konsulent

0
Vi søger en ca. ½-tids regnskabs-/Økonomi-person til en håndværkslignende mindre virksomhed. Vi vil helst gerne have, at du er indstillet på at blive fastansat - Måske er du gået på pension, eller vil blot helst være på deltid. Vi er MEGET fleksible. Du kan måske også være freelance eller måske konsulent. I takt med at vi bliver lidt større, må du også gerne begynde at blive en del af selve driften, hvis du er interesseret i det.

Der er tale om alle aspekter af bogføring, løn (Danløn), indberetninger til SKAT mm.Vi bruger ikke revisor, så du skal også kunne klare opstillingen af regnskabet. Det eneste vi selv vil lave er debitor-faktureringen.

Vi er en mindre virksomhed i den Nordlige udkant af KBH med 4 drenge, 1 pige og ½-tids ejer. Vi er meget uformelle, og har et godt humør. Vores indstilling er, at vi får tingene til at lykkes, så både du og vi får det bedste ud af det.

Hvis du synes, at det kunne være spændende - Måske også at høre mere, så send en mail til info@graffiti-kbh.dk. Du er også meget velkommen til at ringe på 80-60-7-9-13.
spurgt 12 Mar, 2019 i Bogføringshjælp » Revisor/bogholder søges af 1051042 (160 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”

Hvad kan du i Bogføringshjælp

Her kan du stille spørgsmål, som er direkte relateret til din bogføring.

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, kan du finde hjælp i listen over revisorer og bogholdere.