forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Koblede varer

+1
Vi sælger ofte varer som også "medfører" en afgift, hvad enten det er emballage afgift, olie afgift mv. Og disse afgifter skal stå for sig selv på fakturaen, da produktprisen er aftalt med kunden.

Derfor kunne det være dejligt om man kunne lave koblede varer, således at produktet automatisk trak de medfølgende afgifter.

Alternativt; kunne det være godt hvis varesamlingsnumre fremover blev oprettet som et varenummer - dermed kunne man blot taste dette og dermed få koblede varer med - og endnu bedre vil man også kunne bruge dette "varenummer" i en webshop, og dermed få mulighed for at anvende varesamlinger i disse.
spurgt 7 Mar, 2019 i Forslag » Lager af Kenneth S (190 points)

2 Svar

Hej Kenneth, 

Det lyder som du i dag allerede kender muligheden for varesamling. Det ville ellers være mit første bud på en løsning. 

Vi har I dag muligheden for at tilføje fx emballage afgift på en vare. Du kan se mere om det her. Salgsprisen er så incl. emballage afgift, så det kræver at alle salg skal pålægges denne afgift. Du kan herefter trække en rapport og se, hvor meget af salget, der er afgift til emballage. 
Det er selvfølgelig kun emballage, så det dækker ikke olieafgiften. Hvordan skal olieafgiften bogføres og registeres, så du kan bruge den? 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Mar, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (87,050 points)
Olie/energi afgifter afregnes løbende udfra indkøb, og ved salg, i dag, påføres det som en ekstra varelinie uden lagertræk.

Muligheden med emballage afgift er god, hvis den kunne udvides til at man enten kunne ændre teksten, feltet kun hed 'Afgift' eller der kommer flere felter (energiafgift mv). Det er vigitigt at det står som afgift (der må ikke fremkomme en tekst med emballage afgift), og beløbet skal være en fast sats (DKK).

Jeg tænker at firmaer som sælger drikkevarer med pant også kunne have fordel af koblet varer, og varesamlinger er som udgangspunkt altid en løsning, men det er mere besværligt at anvende i fem tastning af ordre - og ikke muligt i fem webshops.
besvaret 27 Mar, 2019 Forslag af Kenneth S (190 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”