Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Koblede varer

+1
Vi sælger ofte varer som også "medfører" en afgift, hvad enten det er emballage afgift, olie afgift mv. Og disse afgifter skal stå for sig selv på fakturaen, da produktprisen er aftalt med kunden.

Derfor kunne det være dejligt om man kunne lave koblede varer, således at produktet automatisk trak de medfølgende afgifter.

Alternativt; kunne det være godt hvis varesamlingsnumre fremover blev oprettet som et varenummer - dermed kunne man blot taste dette og dermed få koblede varer med - og endnu bedre vil man også kunne bruge dette "varenummer" i en webshop, og dermed få mulighed for at anvende varesamlinger i disse.
i Forslag » Lagerstyring af (190 points)

2 Svar

Hej Kenneth, 

Det lyder som du i dag allerede kender muligheden for varesamling. Det ville ellers være mit første bud på en løsning. 

Vi har I dag muligheden for at tilføje fx emballage afgift på en vare. Du kan se mere om det her. Salgsprisen er så incl. emballage afgift, så det kræver at alle salg skal pålægges denne afgift. Du kan herefter trække en rapport og se, hvor meget af salget, der er afgift til emballage. 
Det er selvfølgelig kun emballage, så det dækker ikke olieafgiften. Hvordan skal olieafgiften bogføres og registeres, så du kan bruge den? 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Olie/energi afgifter afregnes løbende udfra indkøb, og ved salg, i dag, påføres det som en ekstra varelinie uden lagertræk.

Muligheden med emballage afgift er god, hvis den kunne udvides til at man enten kunne ændre teksten, feltet kun hed 'Afgift' eller der kommer flere felter (energiafgift mv). Det er vigitigt at det står som afgift (der må ikke fremkomme en tekst med emballage afgift), og beløbet skal være en fast sats (DKK).

Jeg tænker at firmaer som sælger drikkevarer med pant også kunne have fordel af koblet varer, og varesamlinger er som udgangspunkt altid en løsning, men det er mere besværligt at anvende i fem tastning af ordre - og ikke muligt i fem webshops.
Forslag af (190 points)