forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ved brug af bankafstemining og Indscanning

+6

​Ville det ikke være mulig at tilføje vedhæftet bilag i bank afstemingesmodulet , da det jo er der man konteret bilaget. Meningen med det er jo netop at man ikke har bilaget i papirform.

spurgt 5 Mar, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af Susan H (180 points)
status opdateret 28 Nov, 2019 af TobiasPinndal
Jeg forstiller mig at der sættes en rubrik ind efter faktura rubrikken ,som ligner den fra kassekladden,tilføj bilag : hvor der er valget mellem fra computer og fra ubehandlet

Jeg kan ikke få lov til at sættet mit billede ind her, det sender jeg på mail.

venlig hilsen

Susan
Jeg tilslutter mig dette, da jeg ved HVER indbetaling ALTID gemmer bilaget fra banken. Det er for at sikre mig, at jeg ikke udligner en forkert debitor, hvis de skulle have skrevet forkert på deres overførsel (eller bare skrevet "OVERFØRSEL" eller lign.)

/Helle
Det kunne vi også godt bruge, det ville være en stor hjælp, netop når man ikke har bilaget foran sig. især hvis det er åbner i en ny fane

 

vh

Aftenskolen Fh

2 Svar

Hej Susan, 

Jeg vil lade dit indlæg ligge herinde i et stykke før jeg tager stilling til, hvad vi gør herfra. Baggrunden for det er, at vi udvikler på baggrund af efterspørgsel og jeg derfor gerne vil se, hvor mange andre, der også savner denne mulighed. 

Når det er sagt, så vil jeg høre dig, hvordan og hvorhenne du tænker man skal kunne tilføje bilag? Et eksempel kunne være direkte i vinduet for bankafstemning, i billedet ved overførsel, eller noget helt tredje. Er du frisk på at uddybe den del? smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 13 Mar, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (87,970 points)
Opdateret indlæg med billede fra mail :-)
Det ville hjælpe os bogholdere super meget, hvis vi fik mulighed for at vedhæfte bilaget allerede på dette niveau.
besvaret 4 Jun, 2019 Forslag af Nina Molberg (540 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”