Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vis / skjul fuldt udlignede posteringer - Fejl

0
Hej

Så vidt jeg kan se så fungerer funktionen "Vis / Skjul fuldt udlignede posteringer" ved udligning af kundeindbetalinger i kassekladden, ikke.

Uanset om man vælger det ene eller det andet, så står der det samme antal posteringer i listen, på trods af at der ligger en række fuldt udlignede posteringer i kassekladden.

Dertil kommer at der i listen også vises alle indbetalingerne, uanset om de er udlignet eller ej. Er det meningen  - det er vel ikke tanken at man skal kunne udligne en indbetaling med en anden indbetaling alligevel?

Håber I vil tage et kig på det.

Mvh Alexander Sylvestersen-Platz  |  VALJU ApS  |   +45 3360 1261
i Forslag » Andet af (2.3k points)

1 Svar

Hej Alexander.

Lige i forhold til denne, er jeg heller ikke helt sikker på jeg får denne fejl når jeg prøver.

Prøv at se dette klip - Lidt et follow-up på den tidligere kundeindbetaling jeg udlignede: https://www.screencast.com/t/RWFnjPMId66

 

Jeg får det andet antal posteringer når jeg viser dem som er udlignet, og jeg ser kun denne på de -46.406,25kr.- når jeg trykker at den skal vise de udlignede.

Jeg er derfor igen i tvivl omkring fejlen. Kan du vise mig et eksempel på hvornår dette sker i dit system?

Lad mig høre fra dig og hav en god dag! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Jeg kan ikke rigtigt genskabe det pt. da jeg har bogført alle posteringerne.

Men der var tale om manuelle kundefaktura der skulle udlignes, ved ikke om det kan gøre en forskel.

Men hvis jeg løber på den igen, så laver jeg et eksempel og sender.