Omrokering af varer i abonnementer

0

Det kunne være rigtig fint, hvis man fik mulighed for at flytte rundt på varer under abonnementer, på sammen måde som i faktura. Det kan være kommet flere varer på.. for overblikket skyld. Så ens abonnementer kan gøre helt klar! Ellers skal man lave den forfra.

i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej LA.

Mange tak fordi du skriver til os her på forum.

Jeg kan godt forstå hvad du mener i forhold til at rykke på de vare du har liggende under abonnement. Det er jo også den rækkefølge som det bliver lagt ud på, når du laver fakturaen. Derfor kunne det godt give mening at man kan flytte på varene inden at man faktisk laver abonnementkørslen, så man ikke skal flytte rundt på hver en individuel faktura efterfølgende.

Jeg har ikke hørt at dette er et stort behov, så jeg vil meget gerne se om der også er andre brugere som render ind i denne situation. Det simple work around er at man bare ændre i varelinjerne, og sætter det op som man i så fald ønsker. Dog selvfølgeligt hvis du laver en ny vare, som skal være i toppen, og alt det andet skal rykkes ned. Indlægget får lige lov at ligge i en 14 dages tid, så ser vi hvor populær idéen er.

Hav en rigtigt god weekend. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)