Varesamlinger

+1
Det var rart at når man oprettede varesamlinger så kunne man bruge dem som et alm. varenummer istedet for man skal ind i andre muligheder, og der næst trykke på varesamling. Meget mere enkelt at man kunne give dem et varenummer.
i Forslag » Lagerstyring af (190 points)

2 Svar

Hej Henrik.

Tak fordi du skriver ind til os her på forum.

Okay, så man kan sige at du ønsker at din varesamling, i så fald ville skulle køre med den samme varenummer serie, som dine varenumre?

Jeg tænker måske det ville skabe forvirring hvis man lagde andre varenumre, under et varenummer i systemet. Hvad hvis vi nu i stedet flyttede knappen ud af "Andre muligheder" og lavede den til en knap ligesom tilføj varelinjer? Ville dette dække det samme behov for dig?

En varesamling og et varenummer er jo stadig 2 forskellige ting i sidste ende. Jeg er bange for den forvirring det kan skabe for andre brugere hvis vi lavede denne ændring.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
varesamling
Det ville kunne gøre en stor forskel i den daglig brug af systemet, hvis man kunne nøjes med at trykke på en knap i stedet for at skulle i en menu og vælge.

 

Om end, det ville være meget bedre hvis det kunne laves om således at en varesamling kunne hentes direkte som et varenummer.
Forstår jeg det korrekt, at du i så fald ville kunne have et varenummer som f.eks. hed "Varesamling".

Du ville så kunne lave dine varesamlinger, og trækker dem alle ned på dette enkelte varenummer når del lægges på din faktura?

Lad mig høre fra dig.
Ja tak, det vil hjælpe mig meget! Både i det daglige med ordrer i e-conomic, men også på ordrer som kommer fra min webshop hvor flere varer sælges som flere forskellige varenumre samlet.
Præcist hvad jeg har brug for.
Jeg sælger varer som er sammensat af flere dele (varenumre) , og det sker ofte at jeg glemmer at få det hele med, netop fordi muligheden med at ligge flere varenumre under et varenummer ikke er muligt.
Forslag af (600 points)