Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Gå til - fejl

0
Hej med jer.

Der er noget i "Gå til" funktionen der ikke fungerer.

Se denne video: https://www.useloom.com/share/42b7b702990b429a9a2aff2c63f65e3b
 

Det er udført i Chrome på mac.

Her starter jeg med at gå ind i vinduet med åbne faktura. For det første kan jeg ikke trykke "g" for via genvejs tast at få "Gå til" funktionen frem, da den automatisk stiller sig i udligningsfeltet på den første faktura og blot skriver g der.

Dernæst når jeg får lukket "Gå til" funktionen op, så får stiller den ikke markøren i skrive feltet så jeg er nød til at klikke igen.

Når jeg så søger og taster Enter, så kører funktionen ikke.

Så jeg klikker på "Gå til" knappen i stedet, men her finder den så ingenting - tiltrods for at jeg ved at det nummer figurerer i den liste, som det kan ses på videoen, og er på den samme side (der er flere sider i listen) hvilket gå til funktionen burde kunne fungerer med.

 

Jeg har ikke testet det i andre browsere.
Håber I vil tage et kig på det.

Mvh Alexander Sylvestersen-Platz  |  VALJU ApS  |   +45 3360 1261
i Forslag » Andet af (2.3k points)

1 Svar

Hej Alexander.

Tak fordi du skriver, jeg har lagt en ticket på dit fund - Jeg prøvede også på min PC på chrome og får det samme resultat. Det samme skete også det jeg anvendte firefox, så det ser ud til at være generelt. Jeg er ikke helt bekendt med genvejene på Mac, men ellers så kunne man anvende Ctrl + F og søge her, bare som et workaround.

Omkring den anden sag vi har kørende nu hvor jeg alligevel har den, så er den også det samme sted. Jeg har dog ikke fået yderligere information omkring at den er løst. Jeg afventer stadig svar fra teknikken på den. Jeg undskylder at det ikke allerede er løst. (Sagen om momsrapporten Salg til EU)

Tusind tak fordi du skriver ind omkring disse fejl. Jeg håber at jeg får hurtigt svar og høre også teknikken ad omkring fejlene, i håb om opdatering.

Hav en fantastisk weekend Alexander!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Tak for svar.

Jeg bruger også søge funktionen i browseren (Ctrl+F) men problemet er når der er så mange poster at den deler den i flere sider, så søger den kun på det der er synligt i vinduet, så derfor ville jeg gerne kunne bruge Gå Til funktionen.

Men godt at høre i tager hånd om den.

Det var så lidt da - dejligt at I i det mindste vil rette fejl ;)