Kontrol af tidligere registrerede og bogførte fakturanumre

0
Hej,

Efter en snak med Jeres supporter, foreslog hun at følgende bliver rettet i E-conomic.

Ved bogføring af kreditorfakturaer holder E-conomic styr på hvilke fakturanumre der både er registreret i kladden samt dem der er bogført. Brugeren får en fejlmeddelelse, hvis man forsøger at registrere det samme fakturanummer to gange.

Det samme er ikke tilfældet ved manuelle kundefakturanumre. Man kan let komme til at registrere det samme fakturanummer to gange og først opdage fejlen langt senere.

Vil det være muligt at gøre processerne ensartede for hhv. Leverandørfakturaer og manuelle salgsfakturaer? (dog uden at fakturanummer kun bliver afstemt pr. kunde men for alle fakturanumre i hele regnskabsåret)

I vores virksomhed benytter vi ikke det interne salgsmodul, men i stedet modtager jeg en bunke salgsfakturaer på mail, som derefter manuelt bliver registreret i E-conomic. Det vil lette processen en del, hvis man ikke skal ind manuelt og krydstjekke alle salgsfakturaer.
i Forslag » Andet af (240 points)

1 Svar

Hej og tusind tak fordi du skriver ind.

Jeg må undskylde vi første fanger dit indlæg nu. Det var ikke endt i den mappe hvori vi plejer at få vores indlæg ind, så i en gennemgang af vores indlæg fandt vi denne.

I forhold til indslaget så synes jeg det virker som en fin idé. I forhold til muligheden for at bogføre manuelle kundefaktura på det samme fakturanummer, så synes jeg det giver fin mening at man fortsat kan bogføre på det samme nummer. Det kan dog sagtens godt give mening at systemet fortæller en at man forsøger at bogføre på et allerede anvendt fakturanummer, så man ikke kommer til at bogføre på det samme nummer igen ved en fejl. Det skal selvfølgeligt være på tværs af hele regnskabet og ikke pr. kunde da man selvfølgeligt kan modtage det samme fakturanummer fra en leverandør, men ikke burde sende det samme afsted selv.

Så en advarsel der siger om man har brugt fakturanummeret, forstår jeg det korrekt?

Lad mig høre fra dig og hav en god tirsdag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)