forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indlæsning af leverandørvarenummer

+1
Ærgerligt at der ikke er mulighed for indlæsning af leverandørvarenumre - men at det kun kan foregå manuelt. Det er endda ydermere meget tungt at opdatere leverandørvarenummeret manuelt. Man kunne forestille sig at man kunne opdatere det under varekartotek eller bestilling - men man skal desværre finde det andetsteds for MANUEL opdatering.

Ønsket var derfor mulighed for indlæsning af CSV fil under varekartoteket hvor leverandørvarenummer også var en anvendelig kolonne. Dernæst kunne også man ønske sig at kunne opdatere manuelt på en mere hensigtsmæssig måde end tilfældet er i dag - altså via varekartoteket eller bestilling i stedet for i dag inde under vareleverandører/varenumre/manuel redigering
spurgt 13 Feb, 2019 i Forslag » Lager af Globaltools.dk (230 points)

1 Svar

Hej Globaltools

Tak for jeres indlæg.

Jeg kan fortælle at der er planer om at kigge på importfuntionen generelt i e-conomic, og hermed også evt. muligheden for at importere vareleverandørnumre.

Jeg lader lige dit indlæg stå i en 14 dages tid, for at se andre kunders kommentarer til det

Rigtig god weekend til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 15 Feb, 2019 Forslag af Susan Jensen (23,720 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”