forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Test af forbedret expense app til iPhone

Vedhæftet fil til faktura mv.

+3
Hej

Når vi sender ordrebekræftelse mv., vil vi gerne have vores brugsanvisning og salgs- og leveringsbetingelser vedhæftet. Som det er nu, bliver det hele samlet i en lang pdf fil. Når kunden får vores email med  en ordrebekræftelse på 2 sider og ønsker denne udskrevet, vil han ofte uforvarende komme til at udskrive 15-20 sider hvilket er uhensigtsmæssigt. Det kunne være rart, hvis man kunne vedhæfte filer separat - er det noget I arbejder på?
spurgt 11 Feb i Forslag » e-conomic generelt af Gitte B. (190 points)

1 Svar

Hej Gitte,

Nej, det er ikke noget vi arbejder på. Når det er sagt, så har du skrevet det helt rigtige sted. Vi tager nemlig imod forslag herinde på vores forum. 
Det er meget vigtigt for os, at vi udbygger de mest efterspurgte funktioner og derfor vil jeg lade dit indlæg ligge herinde, så jeg kan se, hvor mange andre, der også savner denne mulighed. Typisk lader jeg indlæg ligge i to uger, så der lige er lidt tid til at samle feedback.

Du hører fra mig igen om to ugers tid. smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Feb Forslag af Jesper Mieritz (75,040 points)
i gang× 5
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”