Opsætning af kassekladde

0
Jeg vil gerne foreslå, at der ved opsætning af kassekladder i e-conomic gives mulighed for at vælge en fast valutakode, på samme måde som man tilvælger modkonto.

Mvh Peter Posborg
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Peter.

Tak fordi du skriver til os her på forum.

Så ønsket er at du kan sætte en hel kassekladde til altid at foreslå en bestemt valuta, når du opretter posteringer i den.

Hvornår i din hverdag med bogføring har du brug for en kassekladde som automatisk foreslår valuta? Bare så jeg lige er med på hvorfor du ønsker dette.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk weekend!

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Det drejer sig om en dansk virksomhed, der aflægger regnskab i DKK. Virksomhedens aktiviteter i EU gennemføres på bankkonti i EUR, hvor transaktionerne ved bogføringen omregnes til DKK. I år 2018 var der mere end 3000 banktransaktioner i EUR. Ud over bankkonti i EUR har virksomheden også konti hos paypal i EUR.
Hej igen Peter.

Det kan jeg godt se meningen i. Det lyder lidt til at være nogle bestemte konti hvor du har brug for at den skal vælge EUR. Det kunne dog godt give mening stadig at lade hele kassekladden tage over for konti. Så kunne man have kategoriserede kassekladder alt efter hvilken valuta der anvendes.

Hvis man dog anvender en kassekladde og ønsker at alle ens posteringer ligemeget hvilket valuta de køre, skal anvende den samme bilags nummerserie, så ville det måske give bedre mening at kunne angive den valuta som systemet skal forslå ud fra selve dine konti i kontoplanen.

Hvad synes du giver bedst mening? Jeg vil om ikke andet meget gerne se om der også er andre brugere som synes at dette er en god idé. Så forslaget får lige lov til at ligge yderligere 2 ugers tid. Så vil jeg gerne se hvor mange andre brugere som også er enige i at vi burde udvikle dette.

Hav en rigtigt god dag Peter.
Det giver bedst mening for mig, at kunne oprette en kassekladde for hver valuta.

Jeg kan godt se, at man skal ind og ændre bilagsserienummer, når man skifter kassekladde. Men det gør jeg i forvejen idag, hvor jeg arbejder med kassekladder for hver bankkonto.

Mvh Peter

Hej Peter.

 

Så er jeg tilbage igen. I forhold til den faste valutakode, så er det ikke noget vi ønsker at lave på nuværende tidspunkt. Når man vælger valuta så køre f.eks. leverandør og kunde via den opsætning som bliver lavet på dem. 

Det er som sagt ikke fast på finansbilag, men vi ser ikke et større behov for at dette skal laves frem for de andre overvejede indlæg som vi har her.

Jeg må derfor undskylde og sige at det ikke bliver denne gang.

Tusind tak fordi du skrev ind og hav en rigtig god tirsdag.