Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Attentionperson/reference felt på kundeleveringsoplysninger

0
Det er rigtig smart at man kan overføre kunde-leverings-oplysninger. Jeg synes bare det er ærgerligt at man ikke medtager et attentionfelt, telefonnummer og/eller kundens rekv. nr/eller tilsvarende referencefelt
i Forslag » Lagerstyring af (270 points)

1 Svar

God dag.

Tak fordi i skriver til os her på forum.

I forhold til dit spørgsmål, hvorhenne i systemet er det præcist du arbejder, hvori den ikke medtager disse felter og hvad er det du gør hvor det ikke medtages?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)

Det er ved brug af lager-modullet, men når man konverterer en salgsordre til en vareleverandør bestilling. Her er mulighed for at medtage kundeoplysningerne (et flueben) - dog er det kun navn, adresse, postnummer/by der kommer med. Ærgerligt at man ikke medtager et attentionfelt, telefonnummer og/eller kundens rekv. nr/eller tilsvarende referencefelt til indkøbet

Hej igen.

Vi har egentligt ikke en mulighed for at skrive et attentionfelt på bestillingen generelt. Jeg skal bare lige forstå, hvorfor ønsker du præcist disse ting kommer med på bestillingen?

Jeg har ikke hørt andre brugere som ønsker denne mulighed, så jeg ser gerne at der er flere brugere der også støtter op omkring idéen. Jeg vil dog gerne forstå præcist hvad du skal bruge det til.

Lad mig høre fra dig og hav en god dag! :-)
Hvor er princippet lige meget - blot vores leverandører kan se ekstra informationer omkring vores kundes leveringsoplysninger.

Attention felt/rekvisitionsnummer hos modtageren tænker jeg at mange kan have behov for.
Hov, der skulle også have stået "Hvorfor ønsker du at det kommer med".

Men helt fair - Jeg tænker i så fald at jeg lader indlægget være her i en 14 dages tid. Jeg vil gerne se om vi har andre brugere der også ønsker denne mulighed. Det er ikke noget jeg har hørt i min tid her ihvertfald, så lad os se om der er andre brugere der også ønsker denne mulighed.