forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Attentionperson/reference felt på kundeleveringsoplysninger

0
Det er rigtig smart at man kan overføre kunde-leverings-oplysninger. Jeg synes bare det er ærgerligt at man ikke medtager et attentionfelt, telefonnummer og/eller kundens rekv. nr/eller tilsvarende referencefelt
spurgt 5 Feb, 2019 i Forslag » Lager af Globaltools.dk (230 points)

1 Svar

God dag.

Tak fordi i skriver til os her på forum.

I forhold til dit spørgsmål, hvorhenne i systemet er det præcist du arbejder, hvori den ikke medtager disse felter og hvad er det du gør hvor det ikke medtages?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 26 Feb, 2019 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)

Det er ved brug af lager-modullet, men når man konverterer en salgsordre til en vareleverandør bestilling. Her er mulighed for at medtage kundeoplysningerne (et flueben) - dog er det kun navn, adresse, postnummer/by der kommer med. Ærgerligt at man ikke medtager et attentionfelt, telefonnummer og/eller kundens rekv. nr/eller tilsvarende referencefelt til indkøbet

Hej igen.

Vi har egentligt ikke en mulighed for at skrive et attentionfelt på bestillingen generelt. Jeg skal bare lige forstå, hvorfor ønsker du præcist disse ting kommer med på bestillingen?

Jeg har ikke hørt andre brugere som ønsker denne mulighed, så jeg ser gerne at der er flere brugere der også støtter op omkring idéen. Jeg vil dog gerne forstå præcist hvad du skal bruge det til.

Lad mig høre fra dig og hav en god dag! :-)
Hvor er princippet lige meget - blot vores leverandører kan se ekstra informationer omkring vores kundes leveringsoplysninger.

Attention felt/rekvisitionsnummer hos modtageren tænker jeg at mange kan have behov for.
Hov, der skulle også have stået "Hvorfor ønsker du at det kommer med".

Men helt fair - Jeg tænker i så fald at jeg lader indlægget være her i en 14 dages tid. Jeg vil gerne se om vi har andre brugere der også ønsker denne mulighed. Det er ikke noget jeg har hørt i min tid her ihvertfald, så lad os se om der er andre brugere der også ønsker denne mulighed.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”