Vedhæftning af allerede sendte dokumenter til smart ind boks

0
Hvorfor laver I ikke en nem funktion hvor man kan vedhæfte allerede tilsendte bilag til smart ind boks når man opretter en faktura? Som det er lige nu skal man ind under "ubehandlede", finde bilaget, downlade det på PC og så vedhæfte det under faktura oprettelse. Knappen "vedhæft bilag" burde vel give access til de allerede sendte bilag til smart ind boks?

OG - er via chatten nu henvist til 3 forskellige instructional videos til hjælp. Ingen af dem ( gentager : ingen af dem ) matchede den interface jeg konkret sad med selv. Mit gæt er at videoerne helt enkelt er utidssvarende. Supporten var rørende enige. "Det skal der også gøres noget ved". Har I det med i den næste workshop?
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Flemming.

Tak fordi du skriver ind - Jeg har flere gange hørt om dette også via vores support selv.

Jeg er enig i at der burde være en mulighed for at man skulle kunne vedhæfte de bilag som allerede ligger i ens system, direkte på en faktura frem for at de skal lægges ud på din PC først.

Det giver mening og jeg tager den med op til vores udvikling ved det næste udvikler møde.

Hav en god dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Flemming.

Jeg ville lige give en tilbagemelding på denne sag.

Det er faktisk noget udviklingen gerne ville lave og som faktisk er en del af roadmap. Den er dog blevet flyttet nogen gange og jeg kan ikke præcist sige hvornår det vil blive lavet. Det skal jeg dog nok vende tilbage med når jeg ved yderligere. Jeg synes ihvertfald du skal vide at det er noget som kommer til at ske, og selve idéen er accepteret.

Hav en rigtigt god dag!